POČINJEM DA SUMNJAM U SOPSTVENU INTELIGENCIJU: Verica Rakočević razočarana ponašanjem svojih vršnjaka tokom pandemije koronavirusa (FOTO)

Verica Rakočević sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je svoja osećanja povodom pandemije koronavirusa.

Modna kreatorka istakla je da je razočarana ponašanjem svojih vršnjaka koji ne poštuju zakon i propisane mere države tokom vanrednog stanja.

- Još ova nedelja da prođe. Osećala sam se kao da su mi ruke vezane, osuđena sam, bez obzira što sam zdravija, poletnija i puna snage, više od mnogih koji imaju 40 godina, broj u ličnoj karti me je stavio u izolaciju o kojoj nisam mogla da sanjam. Nosila sam masku pre nego što se prvi zaražen od Korone pojavio, društveno sam odgovorna, mesec i trideset dana nisam izlazila iz dvorišta. Moji radnici, prijavljeni, sve svoje obaveze sam redovno plaćala bez dana zakašnjenja. Sada zato sto imam broj u ličnoj karti 72, moram da uzmem u razmišljanje opciju i da četiri porodice ostanu na ulici. Ali ja ne bi bila ja, kada bi prethodnu rečenicu uzela u obzir. Imam sjajan tim ljudi koji razume svaki moj pogled i svaki gest. Proširićemo proizvodnju, napravićemo revoluciju sa linijom uniformi za škole i bićemo jači nego ikada. Moji saradnici vas čekaju 4. maja sa novom kolekcijom i brdom poklona koje smo spremili za nase verne klijente širom sveta. Moja bašta i dvorište uzivaće još malo sa mnom i biće lepša nego ikad. Moram da kažem i ovo, dok se penzioneri šetaju bez maski po pijaci i to gledamo na televiziji, ja poštujem zakon. Počinjem da sumnjam u sopstvenu inteligenciju - napisala je Verica.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: verica.rakocevic/Instagram

Pogledajte još