SAMO JE PAO: Potresna ispovest Ane Korać o smrti oca (VIDEO)

Ana Korać u Rajskom vrtu osamila se Zoricom Marković i započela priču o pokojnom ocu Miliću Koraću koji je preminuo 17. septembra 2018. godine.

- Moj tata nije pio alkohol, nije pušio cigarete u životu. I zamisli ti koji je to šok bio za celu porodicu. Nikada nije bolovao. Znaš kad treniraš fudbal do 30. godine, kad se hraniš zdravo. Jedino pritisak povišen u poslednje vreme - počela je Ana priču o svom tati.

- Njemu je srce bilo kao kod momka od 30 godina. Tako je i izgledao. Samo je bilo nešto da mora da uradi, koronografiju nešto, ali to mora na državnoj klinici. I krenuli su mama i tata kući, nedelja je bila. Sećam se izašli smo sa Hugom. I kaže: "Vidimo se". Sutradan ja bila kod tetke i uveče oko 8, 9 ja kao da idem i tetka mi kaže: "Sačekaj, trebaš mi". I brat krenuo u Crnu Goru i zove me i pita: "Što su me zvali da se vratim". I tetka me gleda, pa mi kaže: "Tati nije dobro, reanimiraju ga". Odmah sam znala, izgubila sam se u trenutku. I tetka je odmah javila Sanji i Miljanu. Ja nemam pojma i dalje ništa - ispričala je Ana.

- Znaš ti koji je to šok. Čovek koji je bio dobro. Sa tečom je nešto radio i samo je pao. Samo je pao - rekla je Koraćeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još