ONLINE KONFERENCIJA POLJOPRIVREDA POSLE PANDEMIJE

U organizaciji Novosadskog sajma, a uz podršku kompanije Color Media Communications u ponedeljak, 18. maja, sa početkom u 11 sati, održaće se online konferencija "Poljoprivreda posle pandemije".

Teme koje će konferencija obraditi su kako ostati lider u događajima posvećenim agrobiznisu, kako pokazati lojalnost prema starim i novim kupcima i kako podići vidljivost napora da se Poljoprivredni sajam kvalitetno realizuje u septembru 2020.

Svi zainteresovani konferenciju mogu da prate preko YouTube kanala Color Media Communications i preko sajta konferencije, klikom na link:

Na konferenciji će govoriti Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Vuk Radojević, pokrajinski sektretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, Tomaš Kuhta, ambasador Češke Republike u Srbiji - zemlje partnera Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma, Leonid Babić, predstavnik Generali osiguranja u Srbiji koje je strateški partner Sajma i direktor Regionalnog centra Vojvodina, Marko Stojanović, sekretar Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije i Branislav Sekulić, vlasnik firme "Vrtlari" – predstavnik malih proizvođača.

Svoja pitanja možete slati na mail poljoprivredaposlepandemije@gmail.com, a mi ćemo se potruditi da vam govornici odgovore lično odnosno kroz pitanja moderatora.

Pogledajte još