ZA STARE DANE I LEPE TRENUTKE: Gagiju Đoganiju bivša devojka poslala kolače i čestitku za Bajram (FOTO)

Milena Mikić, bivša devojka Gagija Đoganija, nakon što je završila sa njim na sudu, zbog navodnog nasilja, poslala mu je čestitku za Bajram.

Podsetimo, nakon propalog braka, on je uplovio u vezu sa Milenom Mikić 2012. godine. Sa njom je bio dve godine u vezi koja je završila velikim skandalom.

Milena je optužila u javnosti Gagija da ju je tukao.

- Te noći došao je s devojčicom od 19 godina. Već s vrata videla sam da su oboje drogirani. Pitala sam ga: "Gagi, koga si to doveo u kuću?" Tu je nastao haos. Krenuo je s vređanjem i batinama. Vukao me je za kosu i udarao pesnicama u glavu. Dok me je on muški udarao, ta devojka je stajala i gledala. Uspela sam da pobegnem u kupatilo i, sva sreća, mobilni sam imala u džepu. Pozvala sam policiju. Ja sam sva u krvi završila u Urgentnom. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da nisam uspela da pobegnem - ispričala je Milena za "Kurir" pre tri godine.

Gagi je priznao krivicu, ali i nju optužio za isto.

- Digao sam ruku na nju, ali to nije baš tako kao što je ona prikazala u medijima. Mi se više ne volimo i između nas ništa ne postoji. Policija mi je rekla da samo sudskim putem mogu da je izbacim iz stana. Ona me je isprovocirala i podigao sam ruku na nju. Milena me je gušila u krevetu, imam ožiljke po vratu i mogao sam i ja nju da prijavim - rekao je tada Đogani.

Sada se posle tog haosa i osam godina oglasila čestitkom, koja je i više nego prijatna:

- Šaljem ti za stare dane i lepe trenutke. Srećan Bajram, budi zdrav, pun ljubavi, osmeha i pleši najviše, igraj. Budi ti gde si najbolji. Hvala ti što si demantovao svaku laž o meni, i što si pokazao iskrenost i poštovanje o nekom ko je samo bivša... - samo je deo pisma Milene, gde navodi i da mu je poslala kolače, pa nacrtala i srce.

Izvor: Republika.rs
Foto: milena_ja_/Instagram

Pogledajte još