UDARAO ME JE PESNICAMA, BACIO NA ŽICU: Anabela demonstrirala kako ju je Gagi krvnički istukao, Luna urlala na oca! (VIDEO)

Ni protekle noći nije izostavljena tema fizičkog zlostavljanja Anabele Atijas, koja je pred milionskim auditorijumom demonstrirala kako ju je bivši suprug Gagi Đogani tukao, dok je negodovanje svog oca Luna Đogani oštro osudila tako što je urlala na njega sve vreme.

- Ne mogu da slušam laži... Ljudi ja sam pala u nesvest! Ne mogu da slušam ovo! Laže da sam ga udarala! Čitala sam knjigu! I ovako me je pesnicama udarao, izvukao me napolje, bacio na žicu... Priznaj! Neću više da slušam! Ja sam ti to oprostila! - rekla je Anabela.

Mirko Gavrić, koji je nedavno ponovo ušao u "Zadrugu", otkrio je zbog čega je petnaest godina ćutao, pa tek pre nekoliko dana progovorio o zverskim batinama Gagija Đoganija, kojima je svedočio kada je putovao sa Anabelom i njim na nastup. Anabela se složila sa Gavrićem da je sama tražila od muzičara da se o fizičkom zlostavljanju ne sazna ni reč.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još