DANI SU LEPŠI, ZAGRLJAJI VERNIJI: Bojan Marović otkrio ko mu pravi društvo u krevetu! (FOTO)

Ovaj fatalni zavodnik, vešto krije svoj privatan život. Putem društvenih mreža, saznali smo, ko to spava kraj Bojana Marovića.

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz kreveta, na kojoj pored njega spava njegov pas, a u opisu je napisao:

- Ljubav u jednoj slici! Dani su lepši, život bogatiji, zagrljaji verniji! Volite pse, oni će ljubav višestruko uzvratiti!

Popularni pevač je u jednom od intervjua priznao kako je Bela postala deo njegovog života.

Jedne noći, vraćajući se iz studija po izuzetnoj hladnoći, ispred ulaza u zgradu osetio sam da me nešto za nogavicu od farmerica dodiruje. Spustio sam pogled i ugledao jedno malo čupavo crno štene, jedva da je u šaku stajalo. Uzeo sam je i ruku i rekao naglas: "Tebi više nikada neće biti hladno". Dok je spavala, na mom jastuku, shvatio sam koliko je lepa. Tada je i dobila ime "Bella", što u prevodu sa italijanskog znači lepota. Bela je sada  srećna, okružena sa još dva psa, Perlom i Kanom, o kojima brinemo moja porodica i ja. Vernost i privrženost su najbitnije u svakom odnosu. Bilo da je relacija prema ljubimcu, porodici, prijateljima ili partnerki - dodao je Marović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Marovic Official (@bojanmarovicofficial) on

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: bojanmarovicofficial/Instagram

Pogledajte još