NEMA OSNOVA ZA KRIVIČNI POSTUPAK: Veljkov advokat demantovao da će Ražnatović biti priveden!

O fizičkom sukobu koji je u Titelu izbio u nedelju popodne, a u kojem su učestvovali kik bokser Veljko Ražnatović i grupa mladića iz tog mesta, još uvek se prikupljaju činjenice, ali prema saznanjima, velika je verovatnoća da će se ovaj okršaj okončati - pomirenjem dveju strana.

Prema nezvaničnim informacijama, K.S., jedan od mladića koji su iz automobila izašli pred kuću porodice Rodić, Ražnatovićeve tazbine, praveći buku, a koji je, potom u tuči sa njim zadobio lakše povrede, izjavio je da se ne smatra oštećenom stranom. Slično, navodno, ovaj incident doživljavaju i ostali učesnici sukoba u kojem je povređen samo K.S.

Uprkos navodima pojedinih medija da će protiv Ražnatovića biti podneta krivična prijava zbog nasilništva, u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu ona još nije stigla. Očekuje se da će narednih dana Tužilaštvu od strane PU Novi Sad biti dostavljen izveštaj na osnovu kojeg će biti utvrđeno da li je u ovom slučaju reč o krivičnom delu za koje se goni po službenoj dužnosti.

Po mišljenju Ražnatovićevog advokata Radomira Munižabe, ovaj slučaj "ne bi trebalo da ide u krivični postupak".

- Nema osnova za prijavu protiv mog klijenta, jer došlo je do incidenta koji nije prouzrokovao Veljko nego ta grupa vidno alkoholisanih ljudi koji su napali Veljka Ražnatovića - rekao Ražnatovićev advokat Radomir Munižaba.

Izvor: Novosti.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još