HARIS MI JE DOVOLJAN, ALI VOLIM DA SE VIĐAM I SA MILANOM: Rada Manojlović vodi uzbudljiv ljubavni život

Rada Manojlović pohvalila se da su njen sadašnji momak Haris Berković i bivši dečko Milan Stanković postali najbolji drugari zahvaljujući njoj!

Iako je već četiri godine u vezi sa Harisom, folk zvezda nije želela da prekine kontakt s Milanom, s kojim se zabavljala od 2008. do 2012. Rada kaže da su se na početku njih troje viđali zajedno, a da su vremenom Haris i Milan postali nerazdvojni drugari koji često i bez nje idu na pivo.

- Insistirala sam da se družimo svo troje. Ne vidim ništa loše u tome što se moj bivši i sadašnji viđaju! - priča Rada i dodaje:

- Haris i ja smo se uverili da nam je Milan najpouzdaniji i najiskreniji prijatelj na estradi. Često mu šaljemo da presluša pesme koje želimo da snimimo, tražimo savete od njega. Samo njemu verujemo jer sam sigurna da nam želi uspeh. Milan je zapravo jedini čovek sa estrade s kojim se Haris i ja viđamo i čujemo.

Manojlovićeva priča da za ostale kolege nema vremena ni živaca jer, kako kaže, na javnoj sceni ima mnogo sujete.

- Ne treba mi niko sa estrade da sa njima ispijam kafe i vodim isprazne razgovore. Imam mnogo obaveza. Ako ne nastupam, tražim nove pesme ili idem u selo kod tate. Trudim se da svoje slobodno vreme provedem sa porodicom. Haris mi je dovoljan, ali prosto volim da se viđam i sa Milanom - kaže Rada, i dodaje:

- Kada se sve troje vidimo, malo ogovaramo estradu, ali mahom pričamo o temama koje nemaju veze sa našim kolegama. Ma ja pred Milanom mogu sve da pričam! Često mu se poveravam jer znam da to što mu kažem neće preneti dalje. Milan me nikada ne bi izdao, kao ni ja njega.

Koliko je vezana za bivšeg dečka pokazala je kad je zbog njega prestala da priča s Acom Lukasom, koji je za Stankovićevu pesmu "Solo" rekao da je nabrajalica.

- Lukas i ja šest godina nismo pričali zato što je uvredio Milana. Među nama je vladala netrpeljivost. Nismo se obraćali jedno drugom kad bismo se našli u istoj prostoriji - priča Rada, i dodaje da su se nedavno pomirili:

- Zakopali smo ratne sekire u emisiji Ognjena Amidžića. Aca mi se prvi obratio, a ja sam mu odgovorila jer nisam htela da budem zlopamtilo.

Rada kaže da joj je prijalo što tri meseca nije nastupala zbog pandemije koronavirusa:

- Duša mi se odmorila od života u koferu. U karantinu sam napokon mogla da se posvetim porodici i sebi. Sada nije strašno, jer nastupam samo po Srbiji, pa ne gubim vreme na aerodromima.

Izvor: Informer.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još