SMETA JOJ NAŠE PRIJATELJSTVO SA GAGIJEM: Natalija Trik FX žestoko oplela po Anabeli Atijas

Natalija i Sani Ibraimov, osim što su u "Zadruzi" sa njima provodili vreme, dugogodišnji su prijatelji porodice Đogani. Kako denser kaže, njih dvojica odrasli su zajedno, a sa druge strane - zgroženi su ponašanjem njegove bivše supruge Anabele Atijas koja je iznela sav prljav veš star čak 15 godina.

- Ona je ušla sa rečenicom da sam ja pljuvala Lunu, ja sam se stvarno bila zgranula i nisam htela da komentarišem, jer vidim da žena ima nešto protiv nas, pošto od kada je ušla konstantno nas je nešto provlačila. Čini mi se kao da ona ima problem što smo mi dobri sa Gagijem i što je nekako publika i narod stala uz Gagija i onda je htela da provuče sve nas koji smo dobri sa Gagijem, da smo mi foliranti i nismo prijatelji - počela je Natalija.

- Spominjala je moje dete što je isto bilo bez veze, da ja kao pozivam svoje dete koje ima 25 godina za vreme seksa i kontrolišem da li koristi zaštitu, mislim potpuno apsurdno! Ne znam kako je mogla žena u svom mozgu uopšte da smisli i da tako nešto kaže. Ja nikada nisam rekla da sam super majka, možda sam nekada histerična i preterujem, jer imam muško dete - nastavila je Natalija.

- Stalno pominje da se mi kačimo na tu grupu Đogani, pa iskreno sramota me je takvog marketinga - bila je izrevoltirana ona.

Zatim, ona je prokomentarisala i odnos majke i ćerke, Lune i Anabele.

- Moj sin bi visio na tamo nekoj kameri samo kada bi povisio ton na nas - našalila se pevačica.

Izvor: SrbijaDanas.com
Foto: natalijatrikfxofficial/Instagram

Pogledajte još