UJEDINILI SE LJUTI PROTIVNICI: Anabela Atijas i Marko Miljković zajedničkim snagama protiv Mensura Ajdarpašića (VIDEO)

Stanari Bele kuće sinoć su igrali "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi".

Nikola Orozović postavio je pitanje Anabeli Atijas:

- Reci svoje mišljenje o Mensuru?

Mensur Ajdarpašić je odmah krenuo da se pravda.

- Ja Anabelu nisam dirao, ni njenu ćerku. Pustite me da živim - rekao je Ajdarpašić.

- Da mi je Mina malo draža, razvalio bih te, j*bao bih te. Non-stop se poziva na neku priču, ustani frajeru i reci. U usta bih te j*bao da nisi p*čka koja plače. On dobro zna da je priča plasirana napolju - rekao je Marko Miljković.

- Imaš 23 godine, ja znam za tvoj životni problem, ali to nije opravdanje da tučeš devojku. S mojim ulaskom ovde videla sam Mensura koji je nervozan, sukob sa Banetom. Osetljiva sam na svu decu koju nisu imala srećno detinjstvo, samim tim na tebe i na Minu. Svašta sam doživela. Budi bolji čovek zbog toga što ti se desilo. Ako je jedna žena pogrešila, neće sve. Ne možeš da nas nabijaš na onu stvar. Mene pogađa i to što radiš Mini. Ni ona nema oca, njena majka je sama sa dvoje dece, i trebalo bi da je ceniš zbog toga i držiš kao malo vode na dlanu. Ja razumem da cilj ne bira sredstvo, želim ti da budeš na tronu. Četiri meseca te ja smirujem. Zgadio si mi se onog trenutka kad si govorio "pucajte" - rekla je Anabela.

- Sve si vređao, koji si ti k*rac. Može nam se da te k*ani za 50.000 eura, ajde, plači sad - dobacivao je Miljković.

U nastavku rasprave, Anabela Atijas upitala je Marka Đedovića da prokomentariše da li je donela pogrešan zaključak, zbog čega se Mensur dodatno uspaničio i počeo da urla, pokušavajući da nadglasa sve zadrugare.

Miroslava Mima Živković dovela je Mensura do tačke pucanja, pa je on napustio Belu kuću.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još