POČEO SAM DA PLJUJEM KRV: Miki Mećava se oglasio iz bolničke postelje

I ove nedelje ekipa emisije "Premijera vikend specijal" na čelu sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem pripremila je najzanimljivije vesti iz života poznatih.

Na samom početku emisije video pozivom pravo iz Infektivne klinike javio se pevač Miki Mećava.

- Miki, odmah da Vas pitam, kako ste - pitao je Ognjen pevača.

- Zadnja tri, četiri dana sam bolje. Šta sam sve preživeo, ovo mi je 12. dan u bolnici, ovako nešto nisam još doživeo - rekao je pevač na početku razgovora i dodao:

- Krenuo sam do Prokuplja i mislio sam da me je malo uhvatio vetar. Međutim ne. Krenula je temperatura, amplituda je bila 37, pa je čak išla do 39,5. Imao sam velike groznice. Javio sam se u kovid ambulantu, a rezultati su pokazivali da sam negativan. Uradio sam i rendgen pluća, gde je pokazano da su mi i pluća čista. Mora da se uradi skener, a ne rendgen i tada sam shvatio da su mi pluća zaražena.

Miki Mećava je otkrio da se čuvao i bio u karantinu u selu odakle je i došao na testiranje na Infektivnu kliniku.

- Toliko sam se dobro čuvao, otkazao sam tezge, bio sam na selu. Samo znam da je ovaj virus toliko opasan, imao sam upalu pluća nekoliko puta u životu. Sada ništa ne osećam koliko me bole pluća. Počeo sam krv da ispljuvavam. Ovde je sve puno u bolnici, zahvalio bih se zdravstvenim radnicima - rekao je Miki i dodao:

- Srećan sam što sam došao iz sela i nigde nikoga nisam zarazio. Nikoga od mojih i srećan sam zbog toga. Bitno je da se ja sad osećam dobro. Moram da kažem, ljudi koji ne veruju u ovo, da počnu da veruju, ovo je strašno.

Izvor: Pink.rs
Foto: mikimecava0306/Instagram

Pogledajte još