PRETILA MU KAZNA ZATVORA: Miki Mećava svima zapušio usta otpusnom listom iz bolnice!

Pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava je kako su mediji pisali otišao iz bolnice, iako od jednog lekara nije dobio saglasnost za napuštanje iste.

Kako je danas bilo pominjanja u domaćim medijima i pokrenula se priča o pretnjama zatvorskom kaznom pevaču, ukoliko se ispostavi da je zaista pobegao iz kovid bolnice, pevač se oglasio i dao sve dokaze, crno na belo.

- Ovim putem želim da se obratim javnosti, a povodom mog lečenja od opake bolesti korone, kao i jučerašnjih naslova u novinama o navodnom bekstvu iz bolnice. Osećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego pre dve nedelje kada sam zakoračio na Infektivnu kliniku u Beogradu. Ne bih dužio ponovo o istorijatu moje bolesti, pre svega želim da iskažem ogromnu zahvalnost doktorima i kompletnom osoblju Infetktivne klinike u Beogradu, na čelu sa dr Goranom Stevanovićem, na izuzetnom profesionalizmu, požrtvovanosti, hrabrosti, posvećenosti i kompetentnosti - piše Miki i dodaje:

- Ukratko o jučerašnjem danu: Otpušten sam juče sa Infektivne klinike na kućno lečenje uz određenu terapiju. Na moje insistiranje da svratim do Arene da uradim još neki test preventive radi Dr. Stevanović mi je rekao: "Što se nas tiče ti si za nas izlečen, dobio si određenu oralnu terapiju, a ti radi kako misliš da treba". Otišao sam do Arene gde sam uredno primljen i uz konsultaciju sa lekarima Arene shvatam da se na meni nista neće raditi dok ne bude jutarnje vizite, a možda ni tada zbog velike gužve. U Areni su predivni uslovi i kompletan prihvat lako zaraženih bolesnika je fenomenalan. Moram da istaknem nešto što je na moja pluća jako loše u tom trenutku uticalo !!!. To je prašina iz vojničkih ćebadi i kreveta, a ja sam jako alergican na prašinu!!! Počeo sam teško da dišem i nos mi se zatvorio. Opet sam se konsultovao sa doktorima i zaključio da dalji ostanak u Areni može po moje zdravlje da bude veoma loš u ovom trenutku jer su mi pluća jako osetljiva. Uredno sam se svima javio i otišao kući sa maskom, vizirom i rukavicama. Samoizolovao sam se!!! Ovo govorim jer sam odgovoran i ozbiljan građanin ove države, i ne mogu da dozvolim da se tako zbijaju šale u vezi ovako ozbiljne bolesti, i ne bih nikada ugrozio nikoga.  Na kraju, neću navoditi imena nikoga više od doktora posebno, niti, profesora, lekara, med. osoblja i bolničkog osoblja koji su me držali i negovali kao malo vode na dlanu jer bih nepravedno izostavio nekoga od njih. Oni su heroji i svaka im čast.  Naše zdravstvo ima ogromne kapacitete i velike profesionalce - napisao je Mećava uz sliku otpusne liste iz bolnice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miki Mecava (@mikimecava0306) on

Izvor: Informer.rs
Foto: mikimecava0306/Instagram

Pogledajte još