NEĆE OSTATI NI PRIJATELJI: Tara Simov i Mateja Matijević stavili tačku na vezu (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević juče je u emisiji "Zadruga - Narod pita" ugostila Marka Đedovića, Taru Simov i Mateju Matijevića.

Tara i Mateja su odmah na početku otkrili da li su i dalje zajedno.

- Sa njegove strane nema emocija, sa moje ima, zajedno nismo. On provodi vreme sa svojima, ja sa svojima. Emocije njegove su prestale, moje nisu, i to je jedini razlog što nismo zajedno - navela je Tara.

- Stvarno je tako, obavili smo taj razgovor u četiri oka, nasamo, seli smo, rekli smo jedno drugom dosta stvari. Rekao sam joj da su mi prestale emocije, da sam se ohladio i nismo zajedno. Dosta puta sam uvijao u foliju i nisam pričao direktno, sad pričam direktno - rekao je Mateja.

- On se uvek služi istim razlozima, istim argumentima, ovo sam slušala šest meseci. Navikla sam više. Ti i dalje pričaš one rečenice koje si koristio i kad smo raskidali u Zadruzi. Mogao si da ne lažeš prethodnih sto puta. Naš razgovor se sveo na prebacivanje. On je predložio nešto slično tome da prekinemo kontakt, ja nemam izbora. Danas je promenio raspoloženje i ploču - istakla je Simova.

- Dvoje ljudi kad završe, nema tu prijatelja više - rekao je Matijević.

- Ja sada pričam neke stvari koje meni u glavi tako izgledaju. Izašli smo i mogli smo da vidimo i klipove i pisanja, dobio sam potvrdu. Ja verujem Mateji kad je rekao da nema ničega, to nije ni poštovanje. Mislim da je na početku pričao istinu, da mu se nije sviđala na taj način, kao devojka, posle toga se tu malo izmenilo i postojale su emocije, ali nije bilo nikad dovoljno emocija za zdravu vezu sa Matejine strane. A Tara je uvek nalazila nešto da ubadi Mateju zbog čega bi trebalo da budu zajedno. Nikad nisam imao utisak da sve puca od emocija, bili su slatki, ali nije bilo dovoljno emocija - rekao je Marko Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još