NINA RADULOVIĆ PROGOVORILA O SVOJOJ BORBI: Korona nije virus, to je otrov!

Nina Radulović otkrila je da je sigurna da je zaražena koronavirusom i da je zbog upale oba plućna krila šest dana provela u bolnici.

Voditeljka je istakla da još uvek nije dobila rezultate testa na ovaj virus, ali da ne teši sebe da je nešto drugo u pitanju.

- Što je najgore, ne znam još da li imam koronu, ja se jesam testirala, ali mi nisu stigli ti rezultati. To je bilo u ovom periodu kad je bilo prebukirano, ali ja nikog ne mogu da krivim. Taj kontrolni bris ću imati za nekoliko dana, pa ću znati. Imala sam sve simptome, vodili su me kao kovid pacijenta, nema šta, ne zanosim se uopšte da je bilo šta drugo - započela je priču, pa objasnila kako se oseća i otkrila kakva je situacija bila tokom boravka u bolnici:

- Osećam se kao da me je udario kamion, pa se još i u rikverc vratio. Došla sam kući, pustili su me iz bolnice, popravila mi se krvna slika, povukla su se ta upalna mesta koja su bila na plućima, uz pomoć udarničke terapije, sad ja nastavljam terapiju kod kuće. Osećam se slabo, to je specifičan osećaj da vas boli svaka dlaka na telu, sve vam je napor. Čudno stanje. Korona nije virus, to je otrov, kao da ste se otrovali nečim najgorim. Osećam se slabo i teško mi je da pređem iz jedne sobe u drugu, ali dobro je bar da više nisam u bolnici. Ja sam u bolnici bila šest dana. Na vreme sam se javila i to i jeste suština. Ovo je pravi momenat da se kaže, mi koji smo prošli to možemo da apelujemo na one ljude koji osećaju prve simptome, da se ne plaše bolnice, nego da se plaše samoće i mraka u svoje sobe, jer tu se razvijaju gadosti koje posle mogu da izazovu fatalan ishod. Uslovi u našim bolnicama su potpuno u redu, mi smo tamo svi isti, lekari su toliko divni, ne samo lekari nego čitavo bolničko osoblje. Od one ženice koja se trudi da svakodnevno održava higijenu, pa do načelnika odeljenja, svi su brižni. To je 24 sata borbe sa zaista teškim slučajevima. Ja bih apelovala na vreme da se jave odmah, čim osete i grebanje u grlu, stvarno su svi simptomi signal za odlazak kod lekara, ne treba čekati - rekla je.

Izvor: Mondo.rs/Pink
Foto: nina_radulovic_official/Instagram

Pogledajte još