DARKO LAZIĆ TERAO INAT ANI SEVIĆ: Nije hteo da potpiše papire za saglasnost da dete može da pređe granicu?!

Ana Sević je prošle nedelje spakovala kofere i sa ćerkom Lorenom i dečkom Danielom Nedeljkovićem otputovala u Crnu Goru. Kako se piše, pošto su granice još uvek zatvorene, Daniel je iznajmio privatni avion kojim su se prevezli do Budve.

- Ana je u četvrtom mesecu trudnoće i baš blista, prija joj drugo stanje. Nimalo se nije ugojila, a na more su odlučili da otputuju čim je Daniel izašao iz izolacije u kojoj je bio zbog koronavirusa, koji je preležao. Svima će im prijati da malo promene sredinu, da se opuste i nadišu svežeg vazduha kraj mora, jer su dugo bili zatvoreni u stanu. Kako mi je Ana rekla, uglavnom idu na neke plaže gde nema ljudi, ali i dalje su oprezni, jer znaju kroz šta su prošli. Lorena je presrećna, već je naučila i da pliva - otkriva izvor blizak Ani i nastavlja:

- Ana je imala mali problem sa Darkom jer je bio mnogo ljut što njihovu ćerku nije pustila na Aleksejevo krštenje i prvi rođendan. To ga je mnogo zabolelo, pa prvo nije hteo da potpiše papire za saglasnost da dete može da pređe granicu. Ana ga je nekoliko puta zvala i molila ga da ne pravi probleme. Jedva mu je objasnila da u strahu od virusa nije smela ćerki da dozvoli da ide na mesto gde je mnogo ljudi. Tek posle nekoliko dana Darko se odobrovoljio i pristao da potpiše papire. Izgleda da mu je Marina rekla da se ne zeza i da pusti dete da ide na more. Nije dete krivo, a ni Ana… Ipak je trudna i plaši se da se ne zarazi. Sreća je što im Daniel nije preneo virus i što je i sam prošao sa lakšim simptomima - kaže Anina drugarica kojoj je mnogo drago što su uspeli da otputuju posle svega što su prošli u poslednjih mesec dana.

Izvor: Star.rs/Svet
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još