FANOVI LUNE ĐOGANI, SKINITE MI SE SA GRBAČE: Lepi Mića urlao na gledateljku i skakao po studiju! (VIDEO)

Lepi Mića tokom gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Milana Miloševića ušao je u žestoku svađu sa gledateljkom iz Novog Sada. Tom prilikom Mića je imao i poruku za sve koji podržavaju Lunu Đogani i ostale članove ove porodice.

- Fanovi Lune Đogani i ostalih Đoganija, skinite mi se sa grbače! Pa nisu Đoganijevi Obrenovići. Meni nećete maglu prodavati. Ja nisam glupan, nego si ti pokvarena. Koji ste vi? Ja ću tebi reći da si dama! Ja sam branio stav porodice koja je svetinja! Spusti tu slušalicu, više se ne brukaj - vikao je Mića.

- Ćutite jednom dok govori pametan svet! Neću da Mića pokriva moju pamet. Ćuti, đubre jedno! Kada majka i ćerka postaju konkurenti, onda pucaju odnosi u porodici, kao što je bilo sa Anabelom i Lunom. Moram reći javno da je Gagi Đogani rođeni gospodin, to se ne uči, to se rađa - rekla je gledateljka.

- Bavi se porodicom svojom, šta se baviš Đoganijevima? Neka ti Gagi Đogani bude zet i radi sve sa tvojom ćerkom kao što je radio sa Anabelom. Mićo, svaka ti je zlatna! Sad govorim ovo sebi. J*bi mater svima! Svi koji me napadate, nap*šite mi se k*rca! - rekao je Mića u nastavku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još