PLAŠI SE REAKCIJE BUDUĆEG DEDE: Miki Đuričić u Zadrugu ulazi sa ocem Mirkom?!

Od kada je saznao da će postati tata, Miki Đuričić se totalno povukao, i to ne samo sa društvenih mreža. Više se ni prijateljima ne javlja. Sprema se za rijaliti i strahuje kako će se snaći u ulozi oca.

- Takav je Miki, ima promene raspoloženja. On nije ni planirao ženidbu, mada ga je ta trudnoća u početku baš obradovala. Međutim, devojka živi u Krčedinu, on u Kupinovu, ni ona, a ni on neće da menja sredinu, pa je svako ostao u svojoj kući. Čuju se telefonom, ali od ljubavi nema ništa. Miki će prihvatiti dete i dati mu prezime, a šta će biti i kako će on brinuti o bebi, to niko ne zna. Već mu je frka. Kako se porođaj bliži, on je sve nervozniji - kaže Mikijev prijatelj i nastavlja:

- Njemu je poziv za "Zadrugu" došao kao kec na 11. Hoće čovek da pobegne od svega. Plaši se pomalo očinstva i kako će sve to da izgleda, pa smatra da mu je najbolje da pobegne u rijaliti i da ga nema narednih deset meseci. Čak je razgovarao i sa svojim ocem Mirkom, možda će i on sa njim ući u rijaliti kako bi bio siguran da on neće nešto da petlja i ide u Krčedin da smara devojku i njene roditelje. Zna on da Mirko neće moći da propusti da upozna svoje unuče i da će sigurno otići u Krčedin. Da ne bi tamo, kako kaže, pravio gluposti i pričao svašta, pa možda Mikija i ofirao nešto, najbolje mu je da i njega povede sa sobom. A tako će i više zaraditi. Ne znam šta će biti do septembra, Miki je potpisao, ali Mirko se još nećka - kaže Mikijev prijatelj koji se nada da će pre ulaska u rijaliti postati otac i da će častiti sve drugare, baš kao i onog dana kada mu je skinuta nanogica.

Izvor: Star.rs/Svet
Foto: mikidjuricickupinovo/Instagram

Pogledajte još