DOK JA ČUVAM SINA, TI SE SKIDAŠ PO MONAKU: Bivši suprug Dare Bubamare ne želi da izigrava dadilju?!

Dara Bubamara nakon što je dve nedelje provela sa drugaricom u Grčkoj, rešila je da obiđe i Monako. Ona je tamo provela deset dana, dok joj je sina čuvao bivši muž Milan.

Međutim, kada je čuo da pevačica planira da otputuje na još jednu destinaciju, njen bivši je poludeo, pa joj sve sasuo u lice!

- Dara se ovo leto nauživala, nije radila i baš se odmarala i u Grčkoj i u Monaku, a onda je rešila da za koji dan ode i do Turske. Kada je njen bivši muž to čuo, poludeo je i rekao joj da mu ne pada na pamet da izigrava dadilju i da ako ide ima da vodi i sina sa sobom. "Odakle ti ideja da celo leto putuješ sa drugaricama, ako planiraš da ideš na još neko more vodićeš i Kostu! Dok ja čuvam sina ti se skidaš i slikaš po Monaku!", vikao je Milan na Daru koja ga uopšte nije shvatila za ozbiljno! - ispričao je izvor i dodao:

- Dara je htela da vodi Kostu sa sobom, ali on je sada dečak i neće sa mamom i njenom drugaricom na letovanje. Zato je doneo odluku da bude kod Milana, a izgleda da je i Darin bivši malo ljubomoran. Video je da je Dara u bikiniju zaludela mnoge i još je čuo kako joj se u Monaku udvarao jedan milioner, pa mislim da je zbog toga poludeo.

- Dara je sada baš zgodna, dovela je liniju do savršenstva pa joj nije problem da se šepuri u kupaćem. A Milan očigledno ljubomoran, pa ju je napao čim je stigla u Beograd. Mada, Dara ko Dara, samo se smejala i rekla mu je da će na sledeće putovanje voditi i Kostu, a ne bi me čudilo da krene i Milan sa njima - završava izvor.

Izvor: Star.rs/Svet
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još