ŠTA IH PRIVLAČI: Pet razloga zašto muškarci vole starije žene

Većina nas kada čuje za parove sa razlikama u godini zamišlja mlađu ženu i starijeg muškarca. Ipak, skoro jednak je broj i obrnutih situacija, kada je žena starija, a evo nekoliko razloga zašto muškarci biraju starije žene.

Zrelije su

One odlično znaju šta žele i čvrsto se drže toga, za razliku od mladih devojaka. Ukoliko nešto žele, jasno će vam to i staviti do znanja ili objasniti kako da nešto uradite. Nećete ih razočarati ni u izlascima, jer muškarci više cene kvalitetno provedeno vreme i više cene osobine kao što su iskrnost i saosećajnost.

Samopouzdanje

Zrele žene su pune samopouzdanja, što govorom tela to i vrlo zavodljivo potvrđuju. Znaju tačno šta žele i ne zavise ni od koga ni finansijski, ni na bilo koji drugi način.

Siguran seks

Znaju kako da upražnjavaju siguran seks i ne ustručavaju se da uvek sa sobom ponesu kondom i budu spremne u svakom trenutku. Takođe donose bogato iskustvo, nešto što u seksu sa mladim devojkama nikada nećete iskusiti, a osim toga u najboljim godinama su za to.

Dobro poznaju svoje telo

Zrele žene su svoje zavodničke veštine tokom godina dovele do savršenstva, znajući tačno na koji način da izlude muškarce. Ne stide se svog tela i jasno će vam pokazati šta im prija i kako da ih zadovoljite.

Iskusnije su

Ove žene su imale već dovoljno dobrih i loših iskustava sa muškarcima tokom godina izlazaka, tako da je teško da će sastanak sa vama biti najgori ikada.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još