MOJI PRASIĆI GAZDUJU, A JA IM PEVAM: Ivana Šašić promenila profesiju!

Folk pevačica Ivana Šašić zbog pandemije koronavirusa ne može da nastupa, pa je rešila da se okrene poljoprivedi i stočarstvu i od toga sada živi.

Ivana se vratila u rodni Šabac, gde na svom imanju uzgaja svinje, ovce, koze, patke, guske, piliće, kokoške. Tu je zasadila paradajz, tikvice, krastavce i sve to prodaje.

- Ovde nema šminke, firmirane garderobe i svega onoga na šta je estrada navikla. Ovde moji prasići gazduju, a ja im pevam. Pa kad nemam kome da pevam, barem da pevam onima od kojih živim – mojim prasićima. A tek kako oni umeju da zapevaju - rekla je ona.

Ivana ima 80 prasića, 20 ovaca i mnogo živine, o kojima brine po ceo dan.

- Verujte da mi ništa nije teško. Radim sa elanom. Odlično nam ide prodaja, jer vodimo računa o životinjama na pravi način. Ovo je biznis i od ovoga se živi u teškim vremenima. Pevala sam državnicima, kriminalcima, raznim slojevima društva i uopšte se ne stidim što sam okačila mikrofon o klin i počela drugi biznis. Lako ću ja da se latim mikrofona, ali teško je vreme došlo, ko zna kada će estrada početi da nastupa. Ovo je sigurno parče hleba - rekla je pevačica i buduća zadrugarka.

Izvor: Alo.rs
Foto: ivanasasic1/Instagram

Pogledajte još