SVE JE TO SASTAVNI DEO VASPITANJA: Mama Teodore Džehverović progovorila o odnosu sa ćerkom

Lepa pevačica i rijaliti zvezda Teodora Džehverović sa mamom Gocom je bila u rijalitiju "Zadruga", a sada otkriva detalje njihovog odnosa!

Teodora i Gordana Džehverović za domaće medije su davale različite odgovore na istu temu, kao što su batine u detinjstvu, rijaliti i seks!

Dok je Goca rekla da je Teodoru tukla kada stvarno pretera i bude neposlušna, kao i sina, Teodora je rekla da ne bi fizički kažnjavala decu.

- Treba deci na pravi način pokazati kako da ne preteraju, sve je to sastavni deo vaspitanja. Ja sam umela da udarim dete, ali ne prejako, pazila sam - rekla je Goca.

- Ne podržavam maltretiranje dece, ali sigurna sam da ću razumeti sve kada i sama budem bila majka. Iz ove perspektive ne bih nikada udarila dete - rekla je Tea.

Kada je u pitanju seks kao tema, obe su se složile da se u porodici Džehverović o tome otvoreno razgovaralo.

- Ponosna sam što i dan-danas deca sve mogu da mi kažu - rekla je mama, a ćerka se nadovezala - niko nas neće bolje posavetovati od roditelja.

Teodoru je Goca, kaže, vaspitala da ume sve da uradi.

- Danas su neka druga sramota, ali ja sam decu vaspitavala tako da umeju da očiste kuću, obrišu prašinu i skuvaju ručak. Devojke se danas sve manje bave kućnim poslovima, zato mislim da će muškarci više da cene one koje umeju da brinu o domaćinstvu - rekla je mama pevačice.

Izvor: Mondo.rs
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Pogledajte još