PIJAN SI KAO CRNA ZEMLJA: Lepi Mića i Toma Panić žestoko se sukobili tokom emisije "Narod pita" (VIDEO)

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditeljke Dušice Jakovljević, sinoć su u emisiji "Narod pita", imali bivši učesnici "Zadruge 3", Ivana Šopić, Lepi Mića i Mirko Gavrić.

Mića je imao komentar vezan za ljubavni odnos Stefana Karića i Ivane Šopić.

- Stefan je branio njihove zajedničke stavove, On ne dozvoljava poniženja, igre na svoj račun, brzo, grubo i jednostavno rešava to u spoljnom svetu. Ivana je mene napadala kako radim neke stvari namerno. Njihova veza bila je čudna - rekao je Mića.

U program se uključio bivši zadrugar, izabranik pevačice Nadežde Biljić, maneken Toma Panić.

- Je l moguće da ti propagiraš porodicu, a nisi došao da vidiš naše dete iako te zovemo ja i Nadežda? Mislim da neće biti vremena, ali okej. Ako imaš vremena da piješ piće sa nebitnim likovima i devojkama, imaš vreme i da dođeš kod mene. Ivanu gotivim, ne znamo se inače. Da li ti tražiš pažnju preko nekog jazavca, a ne preko mladog momka? Jazavac je Janjuš, ako misliš da je on prilika za tebe, to je sramota? Jesi s njim zbog lepote? Zašto se ne odlepiš od Janjuša? Zašto si se zalepila? Mićo, kad kažem da dođeš tad ćeš doći. Mirko, kada će hit za Nadeždu? - govorio je Toma.

- Ne mogu sad, nemam vremena. Kada budem došao, doći ću domaćinski. Nadežda je moja prijateljica, i trebalo bi ona da se pita. Gde ti je Mare (Marko Miljković)? Pola godina si se sa mnom svađao zbog njega. Ja ću doći kad ja budem hteo. Budaletino pijana, kada budem mogao doći ću. Pijan si ko crna zemlja! Pijanduro, da si mene slušao mogao si da budeš na svetskim modnim pistama, sad sediš u Valjevu i jedeš mortadelu! - govorio je Mića.

- Nisam tražila ni pažnju ni dobru priliku. Je l ovo onaj čovek koji je lagao da ima sina u Kini? Nek su ti deca živa i zdrava, idi na lečenje od alkoholizma i spoj prednje zube. Pričaj na kineskom, možda se razumemo. Jesi li ti sa Nadeždom zbog lepote? Odlepila sam se od Janjuša. Zbog harizme, humora. Odlepila sam se - odgovorila je Ivana.

- Uskoro, čuću se sa njom pa ćemo se dogovoriti - rekao je Mirko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još