TI PLAĆAŠ CENU: Jovan Cvijetić i Vasilije Ilić se posvađali zbog Anje, Todorovićeva grcala u suzama! (VIDEO)

Nakon što je Vasilije Ilić izneo svakakve tračeve za Jovana Cvijetića i njegovu devojku Anju TodorovićMiki Đurićič je paru preneo šta je sve njihov cimer ispričao. To je izazvalo burne reakcije kod Anje, koja je završila u suzama.

- Anja, nemoj da plačeš, moraš da budeš svesna gde si došla. Idemo zajedno do kraja. Znam da su sve to gluposti, ali kada izađemo napolje videćemo. Oni ako tebe vide da plačeš, biće još gore, ti prva moraš da budeš ok - rekao je Jovan.

- To nije istina! - vikala je Ana kroz suze.

- Videćeš kada izađemo, rekao si gnusne laži o meni - rekla je Ana Vasiliju.

Nakon suza Anje Todorović, Jovan Cvijetić i Vasilije Ilić, čiji su komentari izazvali haos, posvađali su se ispred izolacije.

- Druže, lupaš gluposti, na čiju ja stranu trebam da stanem i zašto si me umešao u ovo? - rekao je Jovan.

- Ti plaćaš cenu, što je devojka tvoja ostavila mene na cedilu, a stala u stranu devojke koji zna deset dana - odgovorio je Vasilije.

Nakon žučne svađe između Jovana Cvijetića, Vasilija Ilića i Anje Todorović, prišao im je Vasilije, i svađa se nastavila.

- Ne prilazi mi, kao voliš je, a vređaš je zbog posteljine - rekao je Jovan.

- Nikada niste stali na moju stranu, kada sam svima delio moje kolače rekli ste mi da to ne radim, da niko neće obratiiti pažnju na mene, kao ni vi sada - rekao je Vasilije.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još