KRAJ PETODNEVNE VEZE: Raskinule Jovana Tomić Matora i Monika Horvat (VIDEO)

U emisiji "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja bilo je upućeno Moniki Horvat.

- Kako možeš da lažeš da ne znaš kako Sanja Stanković izgleda? - glasilo je pitanje.

- Ne znam kako izgleda, ona mi je objasnila - rekla je Monika.

- Samo mi je rekla da je gledala naše slike sa Instagrama i neke klipove sa njom - objasnila je Matora.

- Mislim da folira i laže. Gledala je ona rijaliti, zna kako Sanja izgleda, upadljiva je i lako ju je primetiti. Manipuliše Matorom, to joj je karta do kraja. Mislim da joj se zapravo Tomović dopao - dodala je Marija Kulić.

- Ja sam čula da je bila fan Sanje i Matore. Ne treba joj to, folira celu priču, slažem se sa Marijom - komentarisala je Milica Kemez.

- Veza Sanje i Matore je bila svima poznata i one su bile jedno! Ne znam zašto Monika izbegava da kaže da zna Sanju - dodao je Lepi Mića.

Dok su drugi komentarisali, Matora i Monika su se prepucavale sve vreme oko toga, a Tomićeva je pokušavala da je smiri, jer svako ima pravo da komentariše.

- Odmah sam pročitao da je prostudirala rijaliti. Rekao sam da je spremna da se smuva sa ćuranom, da bi ostala u rijalitiju! - otkrio je Vladimir Tomović.

- I meni deluje da je folirant! Podseća me na Ivu Grgurić! Samo što je Iva mnogo bolje odigrala sve. Nemoguće je da je Matoru znala, a Sanju ne - komentarisala je Miljana Kulić.

Nakon razgovora za crnim stolom Matora i Monika otišle su u spavaću sobu gde se nastavila njihova svađa, posle koje su zadrugarke raskinule.

- Ne treba mi ovo! Da ja budem nečiji fan, pa mi ti još govoriš da priznam da je znam. Ja nisam iz ovog sveta! - govorila je Monika.

- Ušla si u vezu da me šutneš sada? Da mi praviš pakao? Da me napraviš budalom? - besna je bila Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još