IMA TOP GRUDI, PRIRODNE, KRUŠKASTE, KAD MOJI PRSTIĆI UĐU: Jovana Tomić Matora priželjkuje seks sa Monikom Horvat (VIDEO)

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" Jovana Tomić Matora, Milica Kemez i Toma Panić prošetali su imanjem. Matora se opustila, te ispričala intimne detalje o svojoj vezi sa Monikom Horvat, ali je pomenula i Rijaldu Karahasanović.

- Monika nema silikone. Rijalda ima top grudi! Prirodne, kruškaste! - nasmejala se Matora.

- Ne znam, ja ne komentarišem, zbog Nadežde! - našalio se Toma.

Potom su nastavili da pričaju o tome kakva je Matora u vezi, ali i u seksu. Saznali su zanimljive detalje o njoj, ali i Moniki.

- A prstići... Moj kad uđe, taj ne izađe! Ko bi rekao, ovako mali prstići. A što se tiče Monike, ona je žensko u vezi - našalila se Matora.

- Kad je Filip rekao da Monika neće biti ni sa jednim muskarcem. Tada sam znala - rekla je Milica.

- On se tu za*ebao, nije shvatio i znao da će ona da se zaljubi u mene. Ja mu nisam bila pretnja - odgovorila je Matora.

Potom je Matora ispričala iskreno, kroz šta Monika proilazi, i koliko joj je bilo teško kada je priznala sve. I emocije, ali i detalje iz života pre Zadruge. Matora se ograđivala, ali je neke sitnice ipak ispričala.

- Njeni su roditelji sumnjali u to, jer je ona sa tom ženom sa kojom je imala neko iskustvo, ali njima nikada nije rekla. Isto kao moja situacija. Moji su sumnjali. Tako da razumem. Bilo mi je teško kada sam se "autovala" - rekla je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još