MONIKA I PAULA SU FOLIRANTI: Tara Simov naoružana informacijama o cimerima ušla u "Zadrugu 4" (VIDEO)

Prošle noći zadrugarima u Beloj kući pridružila se Tara Simov. Pred ulazak u Belu kuću Tara je u emisiji razgovarala sa Dušicom Jakovljević.

- Konačno, ulazim slobodna. Imam tremu kao da ulazim prvi put. Spremna sam, puna sam informacija - rekla je Tara.

Tara je otkrila da joj se ne dopadaju Paula Hublin i Monika Horvat, jer smatra da su foliranti.

- Ima dosta foliranata, lažova. Paula mi je folirant broj jedan, a drugi je Monika. Čitala sam izjave njene porodice i prijatelja kako ona ne voli žene. Ovi novi zadrugari su se baš zavozali. Vidi se da Moniki prija pažnja, da neko bude oko nje - rekla je Tara.

Tara je otkrila i šta misli o Jovani Tomić Matoroj, Filipu Caru i Aleksandri Nikolić.

- Ne mogu da kažem da se ona zaljubila, znam koga voli. Mislim da se zavozala, Filip mi je gotivan, nestašan je kad popije, nije mi se dopao postupak kad je popljuvao Aleksandru, to je nasilje. Ona je imala odvratno ponašanje cele večeri - rekla je Tara.

Tara nije krila simpatije prema Franu Pujasu.

- Fran me oduševio, dala sam mu potpunu podršku. Krivo mi je što ga je sve snašlo, tako javno. Žao mi je što nije svestan da Paula manipuliše njim. Vidim sebe u njemu - rekla je Tara.

Tara je ušla u Zadrugu dok je u pozadini išla njena pesma. Simova je krenula da se pozdravlja sa svim zadrugarima.

Zanimljiv detalj je bio kada se se Tara pozdravila sa Andreom Reom Anđelković, sa kojom su je spajali u raznim sukobima. Rea je Tari pružila levu ruku prilikom pozdrava.

- Ja sam Tara. Iskreno ono što sam pratila i gledala napolju vi ste pravi foliranti, sramota me je u ime nekih ljudi. Je l' vam se sviđa pesma? Inače sam slobodna. Mnogo ljudi me je razočaralo, najviše ti Aleksandra, budi kao ja - rekla je ona.

Tara se pozdravila sa Miljanom Kulić kojoj je rekla da joj je ona poklon za rođendan, a posebnu pažnju privukao je i pozdrav sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim je Tara ranije bila u dobrim odnosima, ali ju je on blokirao na Instagramu.

- Što si me blokirao? Što si me blokirao? Što si smrad? - pitala je Tara Vladimira dok ju je grlio.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još