NIJE BIO ZAPOSLEN, DOLAZIO JE KUĆI PIJAN: Tanja Savić otkrila nove detalje o suprugu Dušanu Jovančeviću

Pevačica Tanja Savić progovorila je o najtežem periodu kroz koji prolazi nakon što je njen suprug Dušan Jovančević u aprilu ove godine odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju i ne dozvoljava joj da ih vidi.

- Ta tema je baš onako teška, kako za mene, verujem i za svu moju publiku. Jedino šta mogu da kažem je da ja ovo, od svog i dalje zakonitog supruga, nisam očekivala ni u najluđim snovima. To da će mi uskratiti i zabraniti svaki kontakt sa decom. Isključivao je telefone, najduže što ih nisam čula je deset dana. Ne mogu da dođem do svoje dece, to me ubija, ali eto, kažu da se tužan čovek smeje, to je hrabrost - počela je Tanja svoju ispovest za "Srbiju Danas" i dodala:

- Upisao je decu na boks, hvali mi se kako je brižan otac. Nije zaposlen, dolazi kući u šest ujutru, pijan.

Na pitanje da li je razmišljala kako da dođe u ponovni kontakt sa decom, kao iz topa je odgovorila:

- Ja sam ovo sve pokrenula sa namerom da idem preko Haške konvencije, preko suda da ih vratim. Moja deca su živela ovde i ova zemlja im je mnogo pružila. Sve su imali ovde, sve sam im dala - navodi Tanja.

Ona se osvrnula i na podršku koja joj stiže sa svih strana, te navela da joj ona mnogo znači.

- Čitam sve poruke i pozitivne reči. Sve tom mi uliva nadu i zahvalna sam zbog toga mnogobrojnim fanovima i svima koji su stali uz mene u ovom teškom trenutku - rekla je pevačica.

Izvor: Blic.rs/SrbijaDanas
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.