MISLILA SAM DA SMO SLIČNE: Sanja Stanković i Monika Horvat razgovarale o Jovani Tomić! (VIDEO)

Dve bivše se ne razdvajaju! Sanja Stanković i Monika Horvat ovog poslepodneva osamile su se na sofi u dnevnom boravku te su se dotakle Jovane Tomić Matore. Jedna drugoj ispričale su sve što im je na srcu, a u nekim stvarima su se čak i složile.

- Bilo mi je smešno kada si prvi put plakala, izgledala si mi tako fejk, da to nije normalno. Mislila sam da si ušla da se igraš, jer si se igrala sa Vladom i carom na početku. Zaigrala si se, pa nisi mogla da podneseš komentare - rekla je Sanja.

- Meni se Matora svidela, ali sam shvatila da gaji osećanja prema bivšoj devojci. Posle sam se skroz pogubila, htela sam da idem, a sad mi je svejedno, sad sam se navikla, i nosim se sa svim stvarima. Previše je loših ljudi, komentara, znaš već, na mene to baš loše utiče - rekla je Monika.

- Meni si najslađa bila kada si bila sa Jovanom, sada nema nigde osmeha - dodala je Sanja.

- Svidelo mi se to što mi se svidela, ako me razumeš - odvratila je Monika.

- Ovde me osuđuju, a da sam tamo ne bi, to znam. Drugačija sam, i uvek sam osuđivana, ja znam kako je napolju, i kad sam došla ovde, shvatila sam šta sam uradila - dodala je potom Monika.

- Muškarci su me dovoljno povređivali, a za Jovanu sam mislila da neće, međutim, povredila me duplo. Mislila sam da smo slične, da imamo tu neku crtu, a ispostavilo se da nemamo. Ona me je popljuvala, samo dan nakon nekih intimnih trenutaka, jako se pos*ala na mene tada. Drugačija je bila u krevetu, a za stolom skroz kontra. Ja sam preteška za nekog takvog - jadala se Monika.

- I ona je jako teška, veruj mi - dodala je Sanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još