OŠAMARIO JU JE, KOŠARKAŠ NA ŽENU OD 50 KILOGRAMA: Oglasio se Radomir Marinković Taki nakon što je Maja obelodanila da je dobijala batine od Janjuša!

Otac bivše zadrugarke Maje Marinković, Radomir Marinković Taki otkriva da mu naslednica iz straha od njegove reakcije nije rekla ništa o osnosu sa ljubavnikom Markom Janjuševićem, za kojeg tvrdi da ju je tukao.

- Saznao sam iz novina, Maja je kačila slike te, a ja o tome ništa znao nisam. Ujutru sam otišao na kiosk gde mi jedna devojka skuplja sve što u štampi ima o mojoj ćerki. Kad sam došao ona mi kaže za tebe nema novina, nemoj da kupuješ. Tad sam sve shvatio - priča Radomir Marinković Taki i dodaje:

- Kad sam video fotografije zapitao sam se da li je moguće da je to moje dete. Ona se meni nije javila 12 dana jer sam je kritikovao kad sam čuo da je sa Janjušem na splavu. Govorila i je da ne može da se vidimo, a u stvari nije smela na oči da mi se pojavi od straha ni da dođe kući na nedeljni ručak. Rekla mi je: "Izvini tata, nisam smela sve da ti kažem”.

Majin otac otkriva i da je u trenutku besa otišao da traži bivšeg košarkaša.

- Odmah sam seo u auto i odjurio da tražim Janjuša u njegov kraj. Na njegovu sreću išao je u Zadrugu, već je bio u karantinu, ne znam šta bi mu uradio. Samo zamislite da imate žensko dete. Maja mi je sve ispričala, da ju je ošamario, košarkaš na ženu od 50 kilograma. Da vidim ja prema čijem detetu se on ponaša kao da ga je na ulici našao. Pa ima i on žensko dete - priča Taki i dodaje da je video ćerkine podlive po ruci i leđima:

- Kažu neki da je to od operacije nosa koju je ona nedavno imala. Ma, a odakle joj podlivi po ruci i leđima. Šta da kažem, strašno.

Izvor: Blic
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još