MUŠKA STARLETO, POPUŠI MI K*RAC: Nekadašnji prijatelji Ivana Šašić i Kristijan Golubović žestoko zaratili (VIDEO)

Nakon drame koju je Jovana Tomić Matora proživela zbog odnosa Sanje Stanković i Anđela Rankovića, u emisiji "Pretres nedelje" Kristijan Golubović izneo je svoje mišljenje, a usprotivila mu se Ivana Šašić.

- Iskreno, ako postoji uopšte istine, krivim Anđela, zato što zna kakva je posesivnost u Matoroj i trebalo bi da zna da ne sme ni da aludira na tako neki odnos - rekao je Kristijan.

- Ako je kriv neko za nešto, što je Anđelo kriv, ti si naveo da je tvoja žena ljubomorna na neke devojke. Ako si je prevario na "Farmi 6", onda si ti kriv - rekla je Ivana Šašić.

- Jesam kriv - rekao je Kristijan.

- Rekao si da me j*balo pola Šapca, hajde daj mi dva imena. Ja sam rekla istinu, rekla sam šta je istina. Ti si muška starleta. Muška starleto, skini gaće u četiri popodne, a možeš meni i celom Šapcu da popušiš k*rac - rekla je Ivana.

- Rekao sam da je k*rva i lezbejka - rekao je Kristijan.

- Rekao si Đedoviću da je matorka zaljubljena u tebe, misleći na mene - rekla je Ivana.

- Zvezdana je došla i rekla mi da ide za mnom, daje savete i izigrava sestru. Tako je bilo i na "Farmi 6" - rekao je Kristijan.

- Rekla sam ti sto puta šta da ne pričaš i o Staniji i o svemu - rekla je Ivana.

- Okej ti mene paziš, to je prijateljski. Ti mene gotiviš, i kao drugari smo, šta ti treba sve ovo - rekao je Kristijan.

- Što si rekao da me jeb*lo pola Šapca? - rekla je Ivana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još