RODITELJI RAZOČARANI: Monika Horvat neće smeti da se vrati kući

Od kada je dobila informaciju iz spoljnog sveta da su roditelji ljuti i besni na nju, te da brat i sestra hoće da je se odreknu, Monika Horvat je očajna. Udaljila se od Jovane Tomić Matore i tražila hitan razgovor sa psihologom.

- Možda je i pametno što joj neko preneo informaciju kako joj roditelji reaguju na to što ona radi unutra sa Matorom. Ljudi su zgroženi, jednostavno ne znaju šta ih je snašlo. Svi samo bruje o Moniki i njenim lezbo akcijama. Mnogo su ljuti jer je pristala na Matorinu igru. Njena porodica živi u Crkvenici i sada ih je sramota da izađu na ulicu. Možda i njoj zabrane da dolazi kod njih kada se Zadruga završi. Sve ih je obrukala – kaže Monikina drugarica iz Zagreba i nastavlja:

Lepi Mića joj je lepo rekao da je prenaglila i da je Matora samo iskoristila da bi se osvetila Sanji Stanković i da bi je što pre zaboravila. Monika je jedina u toj priči ispala grbava i sada je svi osuđuju. Ne znam kako će se izvući iz svega što je sama sebi napravila – priča drugarica i dodaje:

Ne verujem da će nju bilo koji muškarac u Beloj kući pogledati i da će se neko posle ovoga zaljubiti u nju. Samo će patiti i padati u depresiju, a nema ništa gore od ovoga. Na kraju će zbog te male nepromišljene romanse sa Matorom da završi na antidepresivima, ma ne smem ni da pomišljam. Sve nešto mislim da će se uzdići i nastaviti dalje sama. Da će se malo više smejati, a ne delovati ovako sumorno kao što je sada – rekla je za STAR Monikina drugarica koja je nije napustila iako se ne slaže sa njenim stavovima.

Izvor: Svet-scandal.rs
Foto: mo_horvat/Instagram

Pogledajte još