SVAKI IMA POSEBNO ZNAČENJE: Nije svejedno koje brojeve imate na tablicama svog automobila

Jako je važno da uskladite svoju numerološku energiju sa automobilom!

Numerologija ima isti efekat na automobile kao i na ljude. Automobili imaju takođe svoju karmu a "ime kola" je broj tablice! Iza nje, iza brojeva stoje planete, a brojevi su njihov simbol. Kako i vlasnik kola ima sopstveni broj karme jako je važno da harmonizujete ove brojeve (karme sa brojevima na automobilskim tablicama). Jasno je da na svoje brojeve ne možete da utičete ali je zato to moguće uraditi sa automobilima.

Kako da to uradite?

Prvo izračunajte brojeve vaše karme. Na primer ako ste rođeni 5. aprila 1984, to znači: 5+4+1+9+8+4=31=3+1= 4. Dakle vaš karmički broj je 4!

Pri tome zapamtite da u Veda numerologiji dan počinje sa izlaskom sunca pa ako ste rođeni ujutro pre izlaska sunca onda vam prvi broj nije 5 već četiri. Sada po istoj formuli, naravno računajući i slova, izračunajte karmički broj vašeg automobila. Ako je 4 onda je idealan. Naravno, preporučujemo da iskoristite neki od lako dostupnih kalkulatora onlajn i da izračunate vrednosti.

Zašto uopšte izračunavamo naše "srećne brojeve"? Zato da sprečimo neželjene posledice i bilo koju vrstu neželjenog dejstva! I jasno je, nema možda važnijeg usklađivanja od sinhronizacije sa brojevima vašeg automobila koji može da vam pruži mnogo zadovoljstva, olakša svakodnevni život, ali može da bude i "tempirana bomba"... Pojedinci to rešavaju tako što se trude da na tablicama imaju brojeve "7878", "8888", "9999" i "4000" i slično. Ipak, u realnom svetu je jasno da je važnije da imate usklađen broj tablica sa svojim ličnim karmičkim brojem. Zato je važno da prvo izaberete broj tablice (ukoliko vam na registraciji ne daju da izaberete neki broj, uvek možete da doplatite i dobijete personalizovanu tablicu).

Da malo pogledamo šta koji broj u stvari znači.

Nula nije vezana ni sa jednom planetom, ali može da vam značajno izmeni život. Nažalost, postoji opasnost i da ta promena ne bude pozitivna.

Brojka 1 "pripada" suncu. Dobra je za rad u javnim službama, ali može negativno da utiče na vaš ego.

Broj 2 je "mesec" i garantuje da ćete često putovati. Ponekad može da izazove manje incidente.

Broj 3 je planeta „Jupiter“. Idealan je za one koji se na primer bave konsultanstkim uslugama i sličnim poslovima. I on znatno utiče na povećanje ega.

Rahu je jedna od dve planete koje se ne vide prema Vedama, nije prijatelj ni Sunca, ni Meseca, ali mu pripada broj 4. On će vas obogatiti, ali može da vas navede i na pogrešne odluke u životu.

Merkur je broj 5. Idealan je za biznis, ali često ne dozvoljava da uživate u tim plodovima.

Iza broja 6 "krije" se planeta Venera. Idealan je za kreativne ljude, ali često zna i da ih uznemiri.

Ketu je druga nevidljiva planeta na nebu, a broj je 7. Te osobe se često odlučuju da putuju do nekih manastira, svetih mesta, ali često i kubure sa novcem.

Saturn, broj 8, će pomoći da učinite mnoge ljude bogatijima, uvek ćete bitu veoma zaposleni, zauzeti.

Stigosmo i do broja Rahu Ketu, Marsa. Pomaže vam da brzo donosite odluke ali i da često, doduše sa malim posledicama, grešite. Ima i nekoliko brojeva koji imaju negativan uticaj koji može da prouzrokuje brojne probleme. Tako na primer, ako vam je lični broj 6 morate da pazite da broj karme tablica vašeg automobila nikako ne bude 1 ili 9!

I za kraj pogledajte koja slova abecede pripadaju kojem broju. Tako ćete lako odrediti potrebne karmičke brojeve, ali ostaje i preporuka da se obratite za pomoć svom numerologu.

AIJQY = 1, CGLS = 3, BKR = 2, EHNX = 5, DMT = 4, UVW = 6, FP = 8, OZ = 7

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još