Super šoping i zabava u Ada mall-u za Halloween dane: Kamerno veče sa Anom Stanić za finiš

Najstrašniji i najzabavniji praznik širom sveta "Noć veštica", zahvaljujući ADA MALL-u, ove godine poprima još šokantniju dimenziju. Od 29. do 31. oktobra, svi posetioci imaće jedinstvenu priliku da se prošetaju najstrašnijim lavirintom i na svoju odgovornost sretnu, oči u oči, sa najbizarnijim i najjezivijim kreaturama iz filmova i serija strave i užasa. Ukoliko spadate u red ljubitelja pojačanog adrenalina i onih koji uporno odbijaju da odrastu, uživaćete u nesvakidašnjem lavirintu koji se prostire na neverovatnih 400 kvadratnih metara na prvom spratu, nastalim u saradnji sa FOX networkom i Hounted house Beograd.

Cena ulaznica za posetu lavirintu:

Četvrtak i petak (29. i 30.10.)
Od 10:00 do 16:59 h – 300,00 RSD
Od 17:00 do 22:00 h – 600,00 RSD

Subota, 31.10.
Od 10:00 do 22:00 h - 600,00 RSD

Ulaznice se kupuju ispred ulaska u lavirinit, Nivo 1.

Pored toga, u periodu od 29. do 31. oktobra, ADA MALL priprema posebnu poslasticu za svoje posetioce. Pred vama je sjajna prilika da uživate u neverovatnom šopingu i popustima do 50% na aktuelne kolekcije obuće, odeće, aksesoara, kozmetičkih i drugih proizvoda iz ponude vašeg omiljenog šoping centra.

Spisak radnji i popusta pogledajte na linku.

Biće ovo šoping strašniji i zabavniji od svih drugih.

A u subou 31.10. na trećem spratu ADA MALL-a, od 15:00 do 18:30 biće organizovana zabava za decu, uz kostime, Tik Tok pozornicu za slikanje, animatore i balon modulatore, dečiju predstavu kao i super poklone koje je spremio Pertini za one najkreativnije.

Samo za taj dan restorani i kafići Ada mall-a spremili su sjajnu ponudu sa motivima Halloween-a.

Dan i kraj super shopping-a, hrane i zabave završavamo uz opuštajuću aomosferu i akustično veče sa Anom Stanić od 20:00h na trećem spratu.

Najbolja zabava u gradu čeka vas od 29. do 31.10. u ADA MALL-U.

ADA MALL – različit kao ti!
Radnička 9, Nivo 1

*Program će biti održan uz poštovanje svih bezbednosnih mera koje su donete od strane nadležnih organa – nošenje maski je obavezno, dezinfekcija ruku i održavanje fizičke distance

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još