U ŠOKU SMO, PREVARILI SU MOJU TEODORU: Goca Džehverović razočarana u Anđela i Sanju

Od kada je ušao u "Zadrugu", tajne Anđela Rankovića svakodnevno izlaze na videlo, pa se tako pokrenulo pitanje da li je varao Teodoru Džehverović sa Sanjom Stanković i Natašom Radan.

Kako piše "Star" Gordana Goca Džehverović mnogo je razočarana u bivšeg zeta i u šoku je zbog njegovog ponašanja!

- Znate kako, meni je žao sada zbog svega, jer sam ja zajedno sa njima krila tu vezu, znali su svi da se oni viđaju, ali sam ja lagala i vas novinare i sve da oni nisu zajedno, jer su tako oni želeli. Bitno da se to prekinulo, jer stvarno nikud na taj način nije vodila njihova veza, njega je Teodora mnogo volela, ali stvarno više nije bilo mesta za nju u toj vezi – kaže Goca i nastavlja:

- Sada slušamo svašta, eto i te prepiske sa Natašom, pa sa Sanjom, Teodora nije za to znala! Smeta joj što je uvlače u rijaliti, ona je pre tri godine iz istog izašla, ali šta da radimo, tako je kako je. Naravno da ne prija sve to što čujemo, eto Tea je bila super sa Sanjom i Matorom, sada čuje da su se Anđelo i Sanja viđali, išli u bioskop, a oni su tada bili u vezi! - priča Goca i potvrđuje da je istina da se u januaru na jednoj proslavi žalila Ivani Šašić na Anđela.

- Ništa nije Ivana slagala, nisam se žalila, ali smo pričale i rekla sam tada da veza Anđela i Teodore nema budućnost, da mi ona više ne zrači srećom i da ne znam kada će sve to da se završi. Stvarno je sada sve ovo ispalo bezveze, u šoku smo obe šta smo sve čule, ali dobro, oni sad nisu zajedno, život ide dalje. Ja sam rekla Teodori da od mene ne sme ništa da sakrije, zna šta je čeka... – objašnjava mama Džehva koja ne želi da hvali ni novog zeta.

- Pa, šta da ti kažem, zet je kad se potpiše, do tada je Teodorin dečko. Ona je srećna, a meni je to najbitnije, ipak ona traži dečka za sebe, a ne za mene. Neću da hvalim unapred, vreme će da pokaže… Videćemo kakav je ko, šta ja znam… Dok je moje dete srećno meni je dobro, rekla sam da neću da se mešam puno, samo naravno ne sme da krije od mene ništa. I kada više ne bude dobro da mi kaže. Ne mogu ja ništa da kažem za tog momka konkretno, nisam puno ja vremena ni sedela sa njim. Za sada je dobar! – završava Goca.

Izvor: Svet-scandal.rs/Star
Foto: Telegraf.rs TV - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još