U NAJTEŽIM TRENUCIMA NISAM POPILA NIJEDAN LEK ZA SMIRENJE: Sanja Marinković otvorila dušu prvi put nakon očeve smrti

Otac voditeljke Sanje Marinković preminuo je 19. oktobra, nakon kratke i teške bolesti.

On se razboleo u avgustu mesecu i osam nedelja bio smešten u jednoj državnoj bolnici gde su lekari davali sve od sebe da mu olakšaju poslednje dane, a Sanja je sve vreme bila uz njega.

Ona je pred kamerama "Premijere" prvi put dala izjavu nakon teškog gubitka, te otkrila šta joj je pomoglo da prebrodi najteže trenutke.

- Kada mi se dogodio ovaj nemili porodični događaj i kada mi je preminuo otac, posle samo osam nedelja teške borbe sa strašnom bolešću, svi su me pitali da li koristim neke tablete za smirenje i na koji način sam uspela svoj duh nekako da umirim, verujte mi, da čak i u tim najtežim trenucima nisam popila nijedan lek, verovatno zato što mi je fizička aktivnost pomagala da mi nekako duh i telo budu u skladu. To su zaista užasni momenti, ali moram da kažem da i čak i tada, kada se dan smiri i ostanem sama, ja sam uzimala vreme za sebe i šetala po parkovima, čist vazduh mi je zaista pomogao. Ta mala fizička aktivnost toliko mi je mnogo značila da su zaista svi bili u šoku da ništa od medikamenata ne koristim kako bih se opustila. Priroda je veoma dragocena.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još