TAMARA ĐURIĆ PROGOVORILA O TEŠKOJ TRUDNOĆI: Preležala sam koronu, a onda je došlo do komplikacija!

Tamara Đurić iznenadila je fanove kada se saznalo da je u drugom stanju i da čeka bebu sa verenikom Nikolom, a onda je usledio šok.

Starleta je na svom Instagramu napisla da je bebu izgubila, a mesec dana kasnije je objavila sliku na kojoj je pokazala trudnički stomak i sve iznenadila.

Nekadašnja rijaliti učesnica je sada u 8. mesecu trdunoće, a sada je prvi put progovorila o teškim trenucima prvog tromesečja i šta se zapravo desilo nakon što je preležala koronavirus.

- Uživam u trudnoći. Prva tri meseca su bila katastorfalna, ali ja ne volim da patetišem. Došlo je do ozbiljih problema, posle i korona koju sam preležala. Bilo je da se plod očisti ili da se ostavi, ali hvala Bogu sada je sve okej i ne bih da detaljišem oko toga. Nisam htela ni da govorim o trudnoći, ali su novinari to saznali i ne smeta mi to. Na društvenim mrežama je sada svaka slika moj stomak, ali na početku mi je bio pakao, da ja priča da je trudnoća rizična zbog korone. Nisam htela to, htela sam da to ostavim za sebe... Znaš kada imaš problem, onda se hvataš za slamku, da mi to neko nije izmalerisao, baš sam se ružno osećala u tim trenucima, ali sada je sve okej - rekla je Tamara za "Premijeru vikend specijal", a u jednom trenutku bila je na ivici suza.

Tamara je ovom prilikom govorila i o svom vereniku s kojim očekuje dete.

- Maltretiram svog verenika u svakom smislu, znači: "Zašto sada nije dan, nego je mrak, zašto nismo šetali, zašto smo preskočili trening". On puno ima razumevanja za mene i sve to prepisuje mom drugom stanju i stvarno me razume - izjavila je ona.

Đurićeva će postati majka devojčice, a govorila je i kako je reagovala kada je prvi put osetila svoju bebu u stomaku, kao i da će ime naslednici dati po sebi.

- Prvi put kada se beba pomerila ja sam bila u šoku. Ležala sam na leđima i to je bilo posle joge i samo sam osetila kao da je nešto zaplivalo u mom stomaku. Nije mi bilo prijatno, ali sada mi to ne smeta, čak i kada me jako udari. Sestra i ja je zovemo leopard. Moj verenik je želeo da bude dečak, a ja sam baš želela devojčicu i bila sam u fazonu da se meni ništa ne ispunjava. Uradili smo test i bila je devojčica. Daću joj ime po sebi, znam da se po živima ne daju imena, ali želim da se zove kao ja! - otkrila je Tamara.

Izvor: Mondo.rs
Foto: tamarastar89/Instagram

Pogledajte još