UVEK PRONAĐU PUT DO USPEHA: Ko su najambiciozniji horoskopski znaci?

Za neke od nas karijera je jednostavno sredstvo za postizanje cilja. Posao koji ne mrzite takođe vam plaća račune i ostavlja vam dovoljno slobodnog vremena za opuštanje. Za druge je pak karijera život. Počelo je onog trenutka kada su ih pitali: "Šta želiš da budeš kad porasteš?" i od tada sve više uzima maha. Bez obzira na to ko sumnja u njih ili koliko im se snovi čine nestvarnim, oni ne skidaju pogled s cilja. Nazovite ih radoholičarima, preterano takmičarski nastrojenima, ali horoskopski znaci kojima upravlja karijera nemaju vremena za brigu.

Ako ste rođeni u znaku Ovna, Device, Jarca ili Vodolije, vi ne sanjarite samo o prosperitetu i uspehu. Vi postavljate temelje i ostvarujete svoje snove. Ne čekate da vam svemir dođe s prilikom. Dižete se iz kreveta i sami ih ugrabite. Istina je, možete postati pomalo opsednuti time da budete što bolji. Možda ste prestrogi prema sebi i možda će vam biti teško da budete istinski zadovoljni svojim naporima. Ali znate da je samopoboljšanje vaš najveći motivator i time nadahnjujete i sve oko sebe.

Upravo su ovi horoskopski znaci oni koji najčešće dođu do vrha i proslave se. Ti znaci ne samo da imaju viziju, nego i moć da je ožive.

1. Ovan: Uvek želi da se dokazuje

Ništa Ovna ne motiviše više od nečega što treba da osvoji. Bilo da se radi o kartaškoj igri s prijateljima ili velikom svetskom turniru, ovaj horoskopski znak bori se sve do kraja. Dokazivanje da zna i može naviše, može da mu donese toliko radosti, a sve je povezano s činjenicom da njime vlada Mars, planeta hrabrosti i nagona. Sve što treba da učinite da biste otkrili konkurentsku stranu Ovna jeste da ga izazovete. Taj kvalitet čini ih toliko usmerenim prema karijeri.

2. Devica: Uvek želi da bude produktivna i uspešna

Stereotipi o Devicama su istiniti. One su produktivni nosioci spiska obveza koje znaju kako da postignu svoje ciljeve, malo po malo. Njihov um usmeren je na analizu i logiku, pa kad usne san koji se može činiti prevelikim ili previše uzvišenim, Device uvek imaju plan koji ima smisla. Ono što im stvarno pomaže u postizanju ciljeva jeste to koliko mrze da imaju osećaj da zaostaju. Radije bi bile ispred krivulje nego bilo gde u pozadini.

3. Jarac: Ima velike snove koje planira da ostvari

Jarca uglavnom zamišljamo kao izvršnog direktora velike kompanije ili sportistu koji dokazuje da je broj 1. Opisuje ga i pop zvezda koja neprestano osvaja Gremije ili autora koji je objavio stotine knjiga. Ovaj horoskopski znak ne želi samo sjajnu karijeru; on želi da obara rekorde i da se stavi u dimenziju u kojoj samo on postoji. Oni se ne takmiče samo protiv svih ostalih - takmiče se i sami sa sobom i uvek pomeraju granice.

4. Vodolija: Sanja o sopstvenom carstvu

Ako Vodolija ima na umu cilj u karijeri, možete da se kladite da niko neće zaboraviti njihovo ime dok ga ne ostvari. Ovo je horoskopski znak o kojem ljudi pišu u istorijskim knjigama, jer ne samo da su pobedili u igri, već su je i potpuno revolucionirali. Vodolije imaju ciljeve koji se šire van opsega jer krše pravila i redefinišu ono što jeste, a što nije baš prihvatljivo. Oni takođe mogu da vode čitav pokret ako to požele.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još