NIJE TEŠKO - Otkrivamo ti kako da postaneš DŽEKPOT MILIONER

Zavrtite igre iz serijala Age of the Gods za višemilionski nagradni fond!

Učešćem u promociji Bogovi Slotova, na Meridian online kazinu, stičete jedinstvenu priliku da uzmete svoj deo bogovskog nagradnog fonda od čak 2.500.000 dinara, na igrama iz sekcije Age of the Gods.

Jedan od noviteta koje je Meridian online kazino uvrstio u svoju ponudu, su igre sa progresivnim džekpotovima iz serijala Age of the Gods, svetski poznatog provajdera Playtech, koji se može pohvaliti jednom od najvećih i najkvalitetnijih kolekcija igara u industriji online kazina.

Promocija Bogovi Slotova se održava na igrama iz serijala Age of the Gods, koje u sebi sadrže višemilionske džekpotove, pa tako učešćem u promociji, pored ogromnog nagradnog fonda od 2.500.000 dinara, imate šansu da postanete džekpot milioner.

Prilika koja se retko pruža i nećemo vas držati u neizvesnosti.

Sve što je potrebno da uradite je da uživate u igri na nekom od 18 slotova iz serijala Age of the Gods, i za svakih uloženih 1.500 dinara, dobijate 150 dinara bonusa.

Ekskluzivno pravo da učestvuju u promociji imaju svi registrovani igrači na sajtu i mobilnoj aplikaciji meridianbet.rs, u periodu od 27.11. do 04.12.2020.

Još uvek nemaš nalog? Odmah se registruj OVDE jer čeka te i 200 poklon spinova na slotu Scopa.

Igre iz serijala Age of the Gods imaju sve elemente za vrhunsko slot uživanje, a zajedničko im je da sve sadrže džekpot, koji vam može ulepšati život.

Ne gubite vreme, zgrabite jedinstvenu priliku i učestvujte u promociji Bogovi Slotova, na igrama Age of the Gods, koje možete pronaći u sekciji džekpot igre, jedino na Meridian online kazinu, mestu najbolje zabave i ekskluzivnih bonusa.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još