PUSTITE NAS DA OŽALIMO TOKANA KAKO DOLIKUJE: Članovi "Amadeus benda" ljuti zbog brojnih ponuda za novog bubnjara u bendu

"Amadeus bend" ove nedelje je ostao bez svog dugogodišnjeg bubnjara i pre svega prijatelja, Bojana Zlatanovića Tokana, koji je preminuo od posledica koronavirusa.

Vest o njegovoj smrti duboko je pogodila članove benda, a zbog "upražnjenog" mesta, mnogi muzičari su samo nekoliko dana kasnije počeli da se nude kako bi ga zamenili.

Upravo tim povodom, na svom Fejsbuk profilu oglasio se Milan Kordulup, gitarista benda kojeg su ove ponude izvele iz takta.

- Dragi bubnjari, kolege, prijatelji i rodbino talentovanih bubnjara, molim vas da se ne nudite za Tokanovo mesto, pustite nas da ožalimo brata kako dolikuje! Imajte malo empatije za emotivno stanje u kome se nalazimo i dozvolite da prođe vreme i da bar malo zacele žive rane zbog preranog odlaska našeg druga. Taj neko bi trebalo prvenstveno da zna da se mesto u "Amadeusu" ne dobija po preporučivanju samog sebe u ovako teškom trenutku, naprotiv, to samo govori koliko su bezosećajni i nekvalitetni ljudi, a takvima nikada neće biti mesto u bendu - poručio je Milan.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: milan.kordulup/Instagram

Pogledajte još