Ljubav i drugi stimulansi


Film "Ljubav i drugi stimulansi" snimljen je prema bestseleru "Tvrda prodaja - evolucija prodavca vijagre", memoarima Džejmija Ridlija, koji je godinama radio u marketingu farmaceutskih kompanija i kao prodavac vijagre.

Za ulogu u ovom filmu En Hatavej nagrađena je priznanjem za najbolju glumicu u komediji ili mjuziklu na prošlogodišnjoj dodeli „Satelit“ nagrada.

Sinopsis

Džejmi (Džejk Džilenhal), je propali student medicine koji svoj nemilosrdni i gotovo nepogrešiv šarm koristi za zavođenje, ali i za napredovanje u surovom svetu famaceutske prodaje. Prilikom jednog poslovnog putovanja upoznaje Megi (En Hatavej), privlačnu devojku slobodnog duha, koja ne želi da se veže za bilo koga.

Njihov odnos započinje neobaveznim susretima, prilikom kojih Džejmi otkriva prednosti vijagre. Pošto se na svom primeru uverio u to koliko ovaj lek može da pomogne u seksualnom životu, Džejmi postaje njegov uspešan prodavac. Istovremeno želi ozbiljniju vezu sa Megi, koja na to ne pristaje. Ona mu otkriva da boluje od bolesti za koju nema leka među onima koje on prodaje.

Pogledajte još