SUZANA MANČIĆ PROGOVORILA O STARENJU: Volela bih da dočekam platinasto doba

Budući da je nedavno proslavila 64. rođendan, Suzana Mančić se u poslednjem intervjuu osvrnula na starenje i kako se nosi sa tim.

- Nije loše, moram priznati. Godina sam se više plašila kada sam bila mlada. Sada, kada je dobar deo života iza mene i kada sam ostavila "umetnički dojam", živim opušteno i ugađam sebi - ispričala je voditeljka i dodala:

- Masaže, pilates, koji sada obavljam kod kuće, šetnje sa psom, obavezni odlasci kod frizera... Svi moji prijatelji znaju šta najviše mrzim - da perem kosu kod kuće!

- Ne plašim se starenja. Malo više vodim računa o zdravlju jer je to uslov za zlatno doba. Volela bih da dočekam i platinasto doba, okružena brojnom porodicom i unucima. Ričard Gir je divno rekao: "Star sam, ali sam u srcu i dalje mlad. Iznutra smo uvek istih godina. Znajte da je najbolje doba ono u kom ste sada. Svaka godina je posebna i dragocena i možete je samo jednom proživeti. Nemojte žaliti što starite jer je to privilegija koja je uskraćena mnogima" - citirala je Suzana reči 71-godišnjeg glumca.

Izvor: Story.rs/PulsOnline.rs
Foto: suzanamancicofficial/Instagram

Pogledajte još