ZDRAVI SMO, DOBRO SMO: Marijana Mićić uz podršku dečka Miloša pobedila koronavirus (FOTO)

Glumica i voditeljka televizije "Pink" Marijana Mićić poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram iznenadila je svoje fanove.

Naime, tridesetsedmogodišnja umetnica sa svojim pratiocima podelila je vest da se zajedno sa svojim dugogodišnjim emotivnim partnerom Milošem Marjanovićem nedeljama unazad borila protiv koronavirusa, te da su danas dobili negativan rezultat.

Zaštitno lice ružičaste televizije poslalo je snažnu poruku o bolesti, koja svakim danom, širom sveta odnosi ljudske živote. Marijana je poručila svojim fanovima da uspore i da se čuvaju.

- Negativni smo! Zdravi smo! Dobro smo! Ova Kovid priča je sa srećnim krajem. Svakodnevno slušamo teške priče, tužne priče, loše vesti, poražavajuće brojke... Ne potcenjujem bolest, ne osuđujem strah, razumem ovo kolektivno magnovenje koje traje dugo, predugo... Kao neko ko je hodajuća paranoja, puna strahova osnovanih ali i onih drugih, kao neko ko se čuvao i nije imao kontake tokom proteklih meseci, zarazila sam se, tačnije zarazili smo se zajedno Miloš i ja u istom trenutku, satu, sa identičnim simptomima. Tog trenutka sam se isključila, tv, portali, internet, sve što postoji odakle dopiru vesti za mene je tog momenta prestalo da postoji. Pojavila se disciplina, hrabrost, snaga i mir. Mir u dubini. Strah je lebdeo svuda oko mene ali mir u meni je bio jači. Pobedili smo ovo, zajedno, ipak nas je bilo dvoje i bili smo jači. Mi - Kovid 1-0 (mada iskreno mislim da je 2-0 jer smo sve ovo prošli u januaru). Za nas danas počinje Nova godina, mi slavimo život, zdravlje i jedno drugo. Nije važno koji je datum, jer 1. januara 2021. ovo kolektivno ludilo neće nestati. Čuvajte se, ali se nemojte plašiti, čini mi se da bolesti vole strah. Radujte se danas, večeras kao da je sutra Nova godina. Svi smo isti, nema zaštićenih, samo disciplinovanih i onih koji na prvi simptom reaguju. Usporite. Čuvajte se. Radujte se. Volite se - napisala je Marijana pokraj fotografija na kojima pozira čvrsto grleći svog izabranika.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: micicmarijana/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.