MIA BORISAVLJEVIĆ PROGOVORILA O KORONAVIRUSU: Jedva čekamo da nam se vrate naši stari životi

Mia Borisavljević napravila je malu retrospektivu godine i otkrila da je uprkos pandemiji korona virusa i situaciji koja je zadesila ceo svet, ipak otišla na letovanje i taj trenutak izdvojila kao najdraži u ovoj godini.

- Ono što je bilo lepo u ovoj godini je što smo imali lepo letovanje u Turskoj, kao da nije bila korona. Tamo smo se osetili kao u 2019. godini. Odmorili smo se i više nego što je dovoljno, a ono što svi žele da zaborave je ovo i jedva čekamo da nam se vrate naši stari životi - započela je.

Pevačica se zatim osvrnula i na samu pošast, te otkrila da su ona i njen izabranik Bojan Grujić imali simptome nalik korona virusu, ali da nije sigurna da li su bili zaraženi ili je u pitanju bila obična prehlada.

- I Bojan i ja smo imali neke simptome, to je više i pitanje ko je preležao, a ko nije. Nije bilo ništa strašno, hvala Bogu živi smo - rekla je.

Mia je navikla da svaku Novu godinu provodi u radnoj atmosferi, pa je ovom prilikom otkrila za ovu nije sigurna šta će organizovati, ali ni kakve će mere biti na snazi.

- Ja se iskreno nadam da će se 29. decembra sve okrenuti. Ne znam gde ću biti. Svaki plan duži od sedam dana je nerealan, ovako kako je sada izgleda kao da nikada nećemo pevati. I da budemo kod kuće, biće nam lepo, napravićemo neku organizaciju - zaključila je.

Izvor: Mondo.rs
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još