NEĆU VAM OPROSTITI MOJIH 48 KILOGRAMA I SUZE MOG OCA: Nadežda Biljić javno se obratila porodici Tome Panića (VIDEO)

Rat Nadežde Biljić i majke njenog bivšeg emotivnog partnera Tome Panića ne prestaje. Nakon oglašavanja Tomine majke Jasmine, pevačica se putem društvene mreže Instagram obratila porodici Panić zapretivši im.

- Neka ti špijuni prenesu, Jasmina Panić i porodico Panić, oprostiću vam sve, ali mojih 48 kilograma i suze mog oca, to vam nikad neću oprostiti. Platićete mi debelo za suze mog oca, kunem vam se Panići, ovo je poslednja moja objava o vama. Život ste mi zagorčali još i lažete. Sram vas bilo - govorila je uznemirena Nadežda u suzama.

Potom je bivša zadrugarka odgovorila na optužbe da je loša majka.

- Ja sam i te kako dobra majka i non stop sam sa svojim detetom. Nemojte više da mi pričate i pišete nebuloze. Moj otac je zaplakao od tuge, jer vidi da me neko uništava, a ne može da mi pomogne. Prave od mene ludaka i uživaju u mom bolu. Meni moje dete daje snagu i ja sam i te kako uz svoje dete. Gledajte vi svoju decu malo, a ne samo moje objave, pa kao kopci čekate da me vređate - napisala je pevačica.

- Vama je top za rijaliti da rasturate porodice i gledate nečiju bol, još se i smejete verovatno i sprdate sa svim ovim. Ma, bravo - dodala je Biljićeva.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još