SVI ĆE BITI NA SUDU: Nadežda Biljić žestoko oplela po Tomi Paniću i njegovoj majci Jasmini (VIDEO)

Nadežda Biljić gostujući u emisiji "Amidži šou" pričala je o Tomi Paniću, s kojim ima sina a koji ju je prevario u rijaliti programu "Zadruga 4". Nadežda je istakla kako je osećaj nije prevario, kao i da je plakala danima pre Panićevog ulaska na imanje znajući kakav je.

- Shvatila sam da mene moj osećaj nikada nije prevario. Plakala sam tri dana pre nego što je ušao u karantin, ja sam mu rekla da će naći novu devojku i tako je bilo. On je ušao jer smo živeli jako loše. Naše dete je rođeno pre vremena, mi tri puta mesečno idemo u Tiršovu na kontrolu i to košta - pričala je Biljićeva i dodala:

- Meni niko ne može da kaže da sam loša ili dobra majka, jer sam tek postala majka. Ja ništa ne znam, sve ide po osećaju. On sad ima punih 9 meseci, napreduje, dobio je taj pravi oblik bebe. Znam da mi je psihijatar rekao da neću imati osećaj za dete dok ne budem dobila interakciju od deteta. Ja sa mojim sinom spavam u krevetu, ne spava u krevetcu, totalno sam ga razmazila. Spava u krevetu sa mnom i sa babom, deda ga nekad ukrade u toku noći, svi smo bazirani na dete. Ja ne želim da napravim grešku. Ne možeš nedostatak partnerove ljubavi da nadoknadiš kroz decu, jer to su dve različite ljubavi - dodala je Nadežda.

- Ja sam zdrava, samo sam povređena. Ne želim da se plasira slika u narodu da sam ja lakog morala, da sam alkoholičarka... Moje dete će sutra krenuti u školu. Deca su surova, ceo Balkan gleda rijaliti. Niko neće reći: "Tata je prevario mamu", nego: "Mama ti je imala seks na Uskrs" - priča Nadežda.

- On (Toma) je imao seks s Paulom. Postoji Bog koji sudi, ako je meni sudio i ako sam ja kažnjena za neke stvari, onda će i on - zaključila je Nadežda.

Nadežda je pred televizijskim kamerama pričala sve o sukobu sa Jasminom, njenom, kako kaže, bivšom svekrvom i majkom Tome Panića.

- Ja sam htela da se sve reši u krugu porodice. Meni je nepojmljivo da dva brata ne razgovaraju. Ali nisu sve porodice iste. Ja sam živac, ja ne mogu da ćutim. Toma je propali maneken, a sad je Don Korleone u pokušaju. Da ti kažem nešto, za goru onu stvar nisam mogla da se uhvatim u životu - rekla je Nadežda, a kada joj je voditelj Ognjen Amidžić rekao da bi mogao da uključi Tominu majku u program telefonskim putem, ona je rekla da bi odmah napustila studio:

- On je imao zabranu ulaska u Svilajnac, jer je imao kazne. Njegova majka je zvala da drami kad je bio karantin, a dete mi je bilo u Tiršovoj, jer joj sin nedostaje i on se napije i meni pravi problem. Ne bih ja razdvojila njih, ali da on meni kaže da mu je majka preča od žene i deteta, valjda je majka jedno, a žena i dete nešto drugo. Ona se dopisuje sa jednim "Tomin fan", to je neki lažni profil koji mene proganja otkako sam sa Tomom, koji mene strašno kleveta. Ja sam ga sada prijavila, a sve što imam da kažem jeste da će sve biti na sudu, ja se neću čuti ni sa kim. Ona je rekla da ja njoj želim smrt, a ja sam samo rekla Tomi da dok ga majka manipuliše, tu neće biti ništa.

Nadežda je rekla da svoje dete nikada ne bi dala porodici Panić, jer ga je ona nosila devet meseci i oseća njegove otkucaje srca. Zatim je dobila i pitanje da li bi ušla u rijaliti program "Zadruga", a nakon što je odgovori bio potvrdan, Biljićeva je istakla i kako bi se ponašala u Beloj kući, kao i šta bi rekla Tomi Paniću.

- Ušla bih! Rekla bih: "Dobro veče ljubavi, kako si?", došla bih i legla u njegov krevet i rekla: "Ja sam došla kod mog muža". On ne bi smeo da pisne. Ne smem da otkrivam puno, nas dvoje čeka ozbiljan razgovor. Ironično i odvratno bih rekla: "Zdravo ljubavi", naravno, ne bih legla nikad u njegov krevet. Ne bih se ponižavala. Rekla bih mu: "Sledeći put kad budeš želeo da praviš dete, budi roditelj" - izjavila je ona, a onda pričala o Franu i Pauli:

- Mislim da su se klinci tako dogovorili da zavrću stare igrače. Neosporno je da se njoj nije svideo Toma, ali ti si devojko ušla se dečkom, sutradan si ostavila dečka, promenila si pet frajera i opet si se vratila dečku. To je jedna svinger varijanta. Nije meni Paula rasturila brak, nego moj nevenčani suprug, koji nije mogao da odoli. Ne može da bude meni nijedna devojka kriva što je moj suprug bio s njom. Ti treba da budeš svestan da imaš ženu i dete kod kuće - rekla je Nadežda.

- On je taj koji o meni priča da sam ja k*rva. Iz kog razloga si ti takvoj osobi napravio dete? Dete ne može slučajno da se napravi. Ja njemu nisam bila ljubavnica! Ja ne mogu njega da iščupam iz srca tako lako, ali moram da stanem u odbranu sebe. Ja sam dva meseca ćutala, rekla sam šta sam imala da kažem, gospođa (Jasmina Panić) je nastavila. Ja sam niko da razdvajam sina i majku, ako oni imaju takav odnos, ja smatram da to nije normalno, ja treba da se povučem. Ja sebi nikad ne bih oprostila da razdvojim sina i majku - priča Nadežda.

Izvor: Pink.rs
Foto: biljic/Instagram

Pogledajte još