KADA SAM VIDELA KOLIKO SE SIN ANDREJ UPLAŠIO, KRENULE SU MI SUZE: Viki Miljković otkrila kako je izgledala njena borba sa koronavirusom

Viki Miljković imala je koronavirus, pa je sada progovorila o svojoj borbi.

Pored Viki, bili su zaraženi i njen suprug Dragan Tašković Taške i sin Andrej.

- Završili smo sa karantinom pre 7, 8 dana. Imali smo lakše simptome, prošli smo dobro, ja sam imala temperaturu samo dva sata, Andrej isto jedno dva sata, Taške je dva dana imao temperaturu i početak uplae pluća, kod njega je to bilo malo kompleksnije, ali ništa strašno. Mi smo se mnogo čuvali sve vreme, nosili smo maske, čak u kući imamo deo za dezinfekciju, jedan pult gde stoje rukavice, asepsol, maske - počela je priču Viki u Jutarnjem programu na "Prva TV".

Pevačica je priznala da je teško podnela saznanje da je zaražena.

- Teški su ti momenti, kad smo saznali da smo zaraženi Taške i ja, ja sam počela da plačem. Andrej tada još nije ispoljavao simptome, i dete dolazi kod nas u sobu sa maskom, uplašen, uspaničen, gleda nas, mi mu govorimo da ne ulazi, on stavi masku i sedne i gleda u nas tužno i pita: "Hoće li vama biti ok, ništa vam se neće desiti?". Ja sam počela da plačem - iskreno je ispričala Viki.

Ona je otkrila i na koji način su se snabdevali hranom i lekovima.

- Mi živimo u Beogradu na vodi i pozdrav za recepcionare i apoteku koja je u našoj zgradi, imali smo tamo otvoren račun u apoeci, nismo ništa plaćali tada, već tek kad smo preležali koronu, maltene na recku su nam davali sve te neophodne lekove, mnogo smo im zahvalni. Apotekarke su nam sve slale, ostave na recepciji, i recepcioneri donesu nama do vrata, ostave ispred, mi posle par minuta uzmemo. Hranu smo naručivali sa svih mogućih aplikacija - rekla je Viki Miljković.

Izvor: Kurir.rs
Foto: viki_miljkovic/Instagram

Pogledajte još