SALE TROPIKO O BORBI SA KORONOM: Zamaram se, posle koncerta sam pao u nesvest

Pevač i frontmen Tropiko benda Aleksandar Sale Cvetković današnji je gost u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Sale je najavio svoju novu pesmu koja nosi naziv "Vino", a u spotu će se pojaviti i jedan naš eminentan glumac

- Ja sam uvek dobro raspoložen, bez obzira što je ova godina donela samo negativno, ja sam jako pozitivan i nasmejan. Ja sada posle emisije odlazim da završim montažu pesma za našu novu, staru pesmu, a 31. decembra ćemo pustiti pesmu "Vino", koji smo već najavili u duetu sa Ministarkama. Ljudi su pevušili taj refren i pesma će biti super, imamo i glumca super, neću da otkrivam. Trebalo je da prođe cela godina, da nađemo pravu osobu da ima i godina i filmova iza sebe, srce mi je puno. Ponosni smo na to, vanvremenska je pesma i takav je trebalo da bude i glumac. Vezujem tu pesmu za ljubav, prvu ljubav koja ostaje za sva vremena, velike ljubavi su nesrećne, a ja ovde pričam o nesrećnoj ljubavi. Glumim i ja, ovo mi je prvi put da glumim sa nekim glumcem, imao sam tremu. Svi smo se dobro proveli, imali smo štošta da naučim od tog gospodina. Divno smo se proveli, bilo je super - rekao je Sale.
On je nedavno preležao koronavirus, a sada je otkrio kako je protekao proces oporavka.

- Bio sam tužan prvih nedelju dana jer sam bio skroz sam, niko nije dolazio, samo hrana pred vratima, godišnjica braka je prošla onlajn. Prošao sam dobro, nisam imao loše stanje, nisam imao upalu pluća, sedeo sam četiri nedelje kod kuće, zamaram se malo više. Radili smo onlajn koncert. Bilo nam je super, ovo je bio prvi nastup posle korone, trebalo je da se stabilizujem, ali nisam mogao, već sam đuskao i skakao, onda sam sutradan pao u nesvest, spavao sam ne znam koliko sati - objasnio je pevač.

- Mi smo muzička porodica, kod nas nema problema, mi smo muzička porodica i kod nas je uvek veselo. U ovoj 2020. godini svi smo se bavili istim stvarima. Desili su se neki novi prijatelji, poznanstva, nova putovanja po Srbiji, obišao sam našu zemlju uzduž i popreko, imamo predivnu zemlju. Zbližila me ova godina sa porodicom, jer mi nismo bili kod kuće, deca se najviše raduju. Ja uvek imam neke odluke za sebe koje su stalna: "Kad ćeš da ostaviš cigarete, kad ćeš da ustališ kilažu", ali ja hoću da ostanem večiti dečak - dodao je Sale.

Izvor: Pink.rs
Foto: greenoffice/Instagram

Pogledajte još