NE BIH VOLELA DA SE PONOVI: Dragana Kosjerina sumirala utiske o 2020. godini

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a u novogodišnjem programu RTS-a je oduševila sve izgledom i vatreno crvenom haljinom koja je istakla njenu figuru.

Uprkos pandemiji koronavirusa, voditeljki je prethodna godina bila veoma uspešna, a sada je otkrila i po čemu će je pamtiti.

- Za mene je godina koju ostavljamo za nama bila uspešna, kako privatno tako i profesionalno, ali uistinu ne bih volela da se ponovi. Svima nam je donela previše briga, i mnogima, nažalost, mnogo tuge. Ispraćam je sa nadom da ćemo brzo zaboraviti nevolje, a upamtiti ono čemu nas je naučila - koliko je važno da čuvamo jedni druge - rekla je voditeljka.

Dragana je dodala i da za vreme praznika voli da iznenađuje svoje bližnje, ali i da smatra da nas je ova godina naučila da cenimo porodicu i vreme provedeno u krugu iste.

- Ako nas je nečemu naučila ova godina, to je da treba da cenimo vreme koje možemo da provedemo sa porodicom. Dovoljno je okupljanje, pogled, zagrljaj, soba puna osmeha. Pokloni su samo dodatni znak pažnje. Njima se poslednjih nekoliko godina najviše raduju moji sestrići, pa deo te detinje radosti pređe i na sve nas - rekla je Kosjerina, pa se osvrnula na planove i želje za 2021. godinu.

- Svima želim godinu punu zdravlja i mira. Godinu u kojoj ćemo upamtiti koliko treba da cenimo zagrljaje. Godinu u kojoj ćemo ostvariti sve planove, stare i nove. Godinu u kojoj ćemo moći da budemo sa onima koje volimo - zaključila je.

Izvor: Mondo.rs
Foto: dragana.kosjerina/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.