NEIZVESNO DO SAMOG KRAJA: Jovana Tomić Matora, Mišel Gvozdenović i Bora Santana odneli pobedu na "Zadrugoviziji" (VIDEO)

Veliki spektakl odigrao se ove noći u Šimanovcima, a u kom su uživali mnogobrojni gledaoci kako u Srbiji, tako i širom regiona. Naime, ove noći održana je "Novogodišnja Zadrugovizija", a pobednici su birani putem SMS glasova, novinarskog žirija, stručnog žirija, Fejsbuka i Instagrama.

Na samom početku glasanja, u ubedljivom vođstvu bili su Kristijan Golubović, Milan Janković Čorba i Maja Marinković sa numerom "Mesečina", ali je do kraja bilo neizvesno ko će odneti pobedu i vrednu nagradu u vidu 1000 dinara i slatkiša.

Nakon što su svi novinari rekli kako su njihove redakcije glasale, najviše glasova i titulu pobednika u ovoj katerogiji odneli su Bora Santana, Mišel Gvozdenović i Jovana Tomić Matora.

U kategoriji SMS glasova pobedu su odneli Bora Santana, Jovana Tomić Matora i Mišel Gvozdenović. Oni su dobili 5000 dinara, 20 piva, boks cigareta i gotova jela.

Stručni žiri činili su: Dejan Milićević, Maja Nikolić, Ljupka Stević, Sandra Afrika i Gazda Paja. Došao je trenutak i da se proglasi pobednik po mišljenju stručnog žirija, a pobedu u ovoj kategoriji odneli su Bora, Matora i Mišel.

Publika na Fejsbuku je odlučila da pobedu odnese trio koji čine Paula Hublin, Maja Marković i Monika Horvat. One su svojim izgledom i pevačkim umećem definitivno ostavile utisak.

Kada je reč o Instagram kategoriji najviše glasova stiglo je za Rialdu i Anju koje su pevale pesmu "Januar". Kenan i Rialda su odmah skočili i počeli da se ljube kada su saznali da je ona zajedno s Anjom odnela pobedu, a njemu su bile oči pune suza.

Izvor: Alo.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još