PONOSAN SAM NA SVOJ BRAK: Bojan Vasković iskreno o supruzi, porodici i privatnom životu

Bojan Vasković i Aleksandra Vasković važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi, a svoje emocije ne kriju. Iako je 2020. bila poprilično teška za pevača Leksingtona jer je ostao bez dragih ljudi, ističe da mu upravo porodica ne dozvoljava da izgubi optimizam koji je uvek nosio u sebi.

- Zaista sam ponosan na svoj brak, pogotovo na tu najuzvišeniju ulogu gde smo dobili kao dar od boga dvoje dece. To je stvarno kruna i naše ljubavi i zajedničkog života i razlog što u svemu nađemo smisao. Moram da priznam da sam od supruge dosta toga naučio, a verovatno je i ona od mene. Mi o tome često razgovoramo, to su neke karakterne crte koje čovek primećuje kako godine idu i shvatio sam da Aleksandra ima jako dobar talenat za prezentaciju stvari, zna da mi otvori oči i na pravi način da razluči stvari, da ih nazove pravim imenom. Ono što sam ja nju naučio jeste da možda jednostavnije uplivava u život i da se slobodno usudi da uradi šta god da odluči. Primera radi, ona ima sjajan talenat za pevanje, te sam joj rekao slobodno kreni sad i polako u hodu ćeš shvatiti stvari koje ti nedostaju. Niko se nije rodio naučen. Ona je to nekako primila k znaju i evo čini mi se da stvorila želja - ponosno priča Bojan koji otkriva koja je bila najveća promena od kada su dobili sina Mihajla:

- Nije se život ništa spektakulrano promenio, čovek samo dobije neku obavezu više, ali sve je to uhodano i supruga i ja jako dobro plivamo u tome i zaista uživamo u toj roditeljskoj ulozi. Kad su mali mnogo su slatki i svakodnevno se menjaju. Dolaze neke nove rečenice, izazovi, nove smešne stvari se dešavaju i jako su zanimljivi.

Bojan i Aleksandra su još u prvom talasu bili zaraženi koronavirusom, međutim još jači su izašli iz celog iskustva.

- Već 15. marta smo osetili prve simptome, ali smo na sreću prošli bez jačih posledica. Nismo imali neku veću temeraturu, ni kašalj, ali smo mesec dana proveli u kućnoj izolaciji, jer nismo želeli da se drugi zaraze. Trudili smo se da to vreme iskoristimo na lep način i uživamo sa decom. Mi nekako uvek nađemo rešenje da nam bude lepo. Čovek može da ima milion obaveza i da mu ne bude lepo, mislim da je to sve stanje uma - iskren je poznati pevač koji će nažalost 2020. pamtiti po gubitku velikog prijatelja i ujedno menadžera Leksingtona:

- Odlazak Bora je defintivno najteža stvar u 2020. godini, ne postoje reči kako bih mogao da opišem to stanje dan danas. Osećam prosto kao da je otet. Neki ljudi su nas nažalost napustili, ali mi moramo da idemo dalje.

Pevač ističe da mu upravo porodica pomaže da u teškim trenucima ostane pun nade i snage, te da i tokom tužnih trenutaka u 2020. nije sebi dozvoljavao da potone.

- Nisam imao napade anksioznosti i pored svih teških trenutaka, čini mi se da nemamo ni pravo da budemo nešto u nekom strahu. Supruga i ja se trudimo da imamo obaveze oko dece i generalno u životu nemamo mnogo praznog hoda. Verovatno su to stvari koje nas spašavajuu i sklanjaju od mračnih misli.

Bojan ističe da njegova porodica posebno uživa u svim radostima koje donose praznici, a da je kićenje jelke u njihovom domu trenutak pun smeha i zabave.

- Ukrašavanje jelke je bio najveći ritual tokom praznika, to je bilo jako zabavno. Neko je kitio jelku, dok ju je neko raskićavao. Krivo mi je što to nismo snimali, ali sledeće godine ćemo sigurno - kroz osmeh poručuje Bojan.

Izvor: Blic.rs
Foto: _mrs.vaskovic_/Instagram

Pogledajte još